BGRegistar.com

Мафком - Абаджиев, Янакиева и С-ие СД

mafkom, безизкопно полагане на тръби с машина тип къртица, вносител и търговец на машини тип къртица, вносител на винтови компресори на rotair италия, вносител на машини за безизкопно полагане на тръби, вносител на машини тип къртица софия, въздушни винтови мобилни компресори, иновативна дейност в областта на строителството, мафком, мафком абаджиев янакиева и сие сд, мафком сд, мафком сд софия, машини за чупене на стари тръби и полагане на нови, машини тип къртица за безизкопно полагане на тръби, оторизиран сервиз за машини тип къртица софия, представител на rotair италия, представител на tracto technik германия, препоръчан вносител на машини тип къртица, продажба и сервиз на машини тип къртица, продажба на въздушни винтови мобилни компресори, продажба на машини за безизкопно полагане на тръби, ремонт на машини тип къртица софия, сервиз на машини тип къртица, сервиз управляеми уреди за хоризонтално сондиране, управляеми уредби за хоризонтално сондиране, фирма вносител на машини тип къртица, фирма за продажба и сервиз на машини тип къртица, фирма търгуваща с машини тип къртица

Информация

Мафком - Абаджиев, Янакиева и С-ие СД

Мафком - Абаджиев, Янакиева и С-ие СД  е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, учредена през 1989 година със седалище град София. 

 

Дружеството е регистрирано с обхват за иновативна дейност в областта на строителството, минното дело и металургията, експорт и импорт.

 

Мафком - Абаджиев, Янакиева и С-ие СД се наложи и утвърди като лидер на пазара с дейност фокусирана във внос и търговия на машини за безизкопно полагане на тръби.

 

От 1992 година фирмата съсредоточава дейността си само в областта на безизкопните технологии, които въвежда в България.


MafKom се занимава с продажба и сервиз на машини тип "Къртица" за безизкопно полагане на тръби. Услугите се предоставят още за управляеми уреди за хоризонтално сондиране; въздушни винтови мобилни компресори 1,15 куб.м/мин до 35 куб. м/мин.

 

През 2000 година Мафком - Абаджиев, Янакиева и С-ие СД приема представителството на ТRACTO - TECHNIK за страната от немската фирма Интекс, която е регистрирана в България.

 

Става директен вносител на винтови компресори на ROTAIR S.p.a за България.

 

 

Мафком - Абаджиев, Янакиева и С-ие СД извършва продажба и сервиз на : 

 

безизкопно полагане на тръби с машина тип къртицаМашини тип къртица за безизкопно полагане на тръби.

 

 

 

 

 

 

 

 

динамичен метод за подмяна на тръби чрез разрушаванеМашини за чупене на стари тръби и полагане на нови по същото трасе с диаметри еднакви или по - големи от този на заменяната тръба - модел Грундикрак.

 

 

 

 

 

 

 

хоризонтално сондиране - управляемоУправляеми уредби за хоризонтално сондиране.

  

 

 

 

Въздушни винтови мобилни компресори. 

 

 

Изключително представителство за България на фирмите: 

 

 


представител за България на  Tracto-Technik, Германия TRACTO - TECHNIK GmbH, Германия

 

 

 

 

 

 

представител за България наRotair S.p.a., Италия ROTAIR S.p.a., Италия 

 

 

 

 

Мафком - Абаджиев, Янакиева и С-ие СД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаимно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Работно време

 

Понеделник - Неделя


от 09:00 до 22:00 часа

Контакти

Мафком - Абаджиев, Янакиева и С-ие СД

София, кв. Гео Милев, ул. Христо Максимов 86, вход откъм ул. Гeo Милев 69В
029731101, 029713516
0888846443