BGRegistar.com

Маус - ПС ЕООД

Информация

Маус - ПС ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана българска компания със седалище град София.


Създадена преди повече от двадест години и оттогава поема дългия път към успеха в бранша.


Дейността на компанията е специализирана в областта на рекламата, предлага разнообразна гама продукти и услуги, предназначени за външна и вътрешна реклама, визуална комуникация.

 

Дружеството предлага решения за светеща реклама, извършва предпечатна подготовка, изготвя печатни продукти и работи по специфични и нестандартни рекламни проекти. От основаването си до днес, е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Агенцията за дигитален, офсетов и сито печат Маус - ПС ЕООД предлага богата гама продукти за външна и вътрешна реклама - като обемни букви, светещи реклами, рекламни пилони, указателни табели, стойки и поставки от акрил (plastiglass), снап рамки и а бордове, рекламни стелажи и pos дисплеи, хартиени торби, каталози, календари, алуминиеви рамки с напечатано текстилно лице (текстилни рамки), стикери, екструдирани листи от полистирол, ABS и PMMA, различни ваккумформовани изделия, тенти, покривала за камиони, голямоплощни покривала за тенис кортове, складове и ресторанти.

 

Маус - ПС ЕООД разполага с най-модерната инсталация за прахово боядисване в София и в комбинация с комбинирания тръбен /листов лазер BLM LC5 и престилков абкант Schroeder е надежден партньор при изработването и боядисването на различни изделия от листов метал.


Компанията разполага с 2 завода - в гр. София, ул. Проф. Иван Георгов № 3 и в гр. Ботевград, ул. Индустриална № 1.


Маус - ПС ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2008, ISO 14001:2015 и ISO 50001:2011.


Екипът, зает в дружеството се състои от 350 квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Стабилно стъпила на българския пазар, Маус - ПС ЕООД се разраства, инвестира в техника и увеличава капацитета си.


Стреми се да предлага разнообразна гама услуги, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.


За кратко време след своето създаване, благодарение на екипа от висококвалифицирани специалисти с креативно мислене се утвърди, като коректен и предпочитан партньор.


Маус - ПС ЕООД предлага концепции, разработени креативно, с оригинални идеи, съобразени със спецификата на Вашият бизнес, маркетинговите и рекламни цели.


Компанията се представлява от г-н Пламен Стойков в качеството на Управител.

 

 

Контакти

Маус - ПС ЕООД

София, ул. Проф. Иван Георгов 3, кв. Военна Рампа
024412500, 024412400
024412489