BGRegistar.com

МАУС ЕЛЕКТРОНИКС ЕООД

Информация

Маус Електроникс ЕООД е фирма със седалище, намиращо се в град София.


маус електроникс БългарияДружеството е партньор и представител на световния американски дистрибутор Mouser Electronics. Маус Електроникс предлага достъп до над 4 000 000 продукта от 500 доставчици, посредством онлайн каталога на Mouser Electronics.


каталог продукти на маус електроникс Каталогът с продукти можете да поръчате безплатно през сайта на българското дружество.


Доставката „от врата до врата“ е с фискирана цена 12,00 лв без ДДС. При еднократни поръчки на стойност над 150 евро, доставката за сметка на фирмата. Доставката се извършва в рамките на 7-8 работни дни.


Българското дружество е специализирано в предлагането на продуктите малки и средни количества/доста под фабричните опаковки на производителите/, необходими за изграждането на прототипи; приложими са за развойна дейност; серии за предварително производство; поддръжка; обслужване; за малки и средни производства.


Голяма част от компонентите, които се предлагат, са достъпни и на разположение в складове на Mouser Electronics, като по този начин изпълнението на доставките е бързо и в срок.


Информация за цените, параметрите и характеристиките на всеки продукт, можете да откриете чрез онлайн платформата на компанията.


Маус Електроникс ЕООД предлага още - завършени високотехнологични продукти, аксесоари и компоненти от групата на популярните стоки.


Отдел Продажби е на Ваше разположение за запитвания и поръчки!

Контакти

МАУС ЕЛЕКТРОНИКС ЕООД

София, ул. Капитан Андреев 16
0885759700, 0885749700
024219181