BGRegistar.com

Марни - 2002 ЕООД

абонаментни счетовдни услуги дружба 2, водене на досиета на работниците, годишни счетоводни отчети дружба 2, добра счетовдна фирма дружба 2, еднократни счетоводни услуги дружба 2, качествени счетовдни услуги дружба 2, компетентни счетоводители софия, комплексно счетоводно обслужване софия, коректна счетоводна кантора софия, марни, марни 2002, марни 2002 еоод, писмени счетоводни консултации, предпочитана счетоводна фирма дружба 2, представителство пред органите на нап, препоръчана счетовдна фирма в софия, препоръчана счетовна къща софия, счетовдни услуги на конкурентни цени дружба 2, счетоводител софия дружба, счетоводна кантора марни, счетоводна кантора марни софия, счетоводни консултации дружба 2, счетоводство и одит софия, счетодоство и одит софия, текущо счетоводно отчитане, устни счетоводни консултации софия

Информация

Марни - 2002 ЕООД е учредена през 1995 година, с основен предмет на дейност в сферата на счедоводните услуги. С течение на годините се утвърждава, като коректен и надежден партньор в счетоводното обслужване.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания с традиции в сферата на счетоводството и финансите, наложила се посредством качеството и коректността в своята работа.

 

Обхватът на дейност включва финансово-счетоводни услуги и бизнес-консултации. Дейността е съобразена с всички изисквания на Българското законодателство, подчинена на приложимото право.

 

Счетоводна кантора Марни обслужва много частни клиенти и фирми от различни сфери и отрасли на икономиката, изграждайки дългосрочно и стабилно партньорство с тях.

 

В счетоводната компания работи екип от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност, подхождайки индивидуално към всеки клиент. Професионалисти, гарантиращи опазване на фирмената и търговската тайна; строга дискретност; изграждане и запазване на добър имидж на компанията Ви пред НАП и осигурителния институт.

 

 

За пълното обслужване на своите клиенти фирмата разполага с всички съвременни технологии за комуникация, както и с електронен подпис.

 

Извършва трудово-правни и осигурителни консултации, регистрация по ЗДДС и други услуги, свързани с пълното счетоводно обслужване.

 

Предлага богат набор от счетоводни услуги: пълното счетоводно обслужване, заверка на финансови отчети, съставяне на междинни и годишни финансови отчети, данъчни и бизнес консултации и други.

 

Счетоводна кантора Марни ще Ви помогне да намалите своите разходи, да спестите ценно време и да насочите енергията и усилията си към управлението на Вашите бизнес идеи.

 

Марни - 2002 притежава репутация на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика,  успя да се утвърди като лидер на пазара.

 

Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, счетоводна кантора Марни се наложи, като една от най - добрите в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Компанията се представлява от г-жа Лилия Яцино в качеството на Управител.

 

Ако искате да научите повече за услугата "счетоводно обслужване", или се нуждаете от абонаментно счетоводно обслужване, не се колебайте да се свържете с нас още сега.

 

Контакти

Марни - 2002 ЕООД

София, ж.к. Дружба 2, ул. Излак 4, вх.А, ет.2, ап.40
0886853418, 0896736788