BGRegistar.com

МАРК СИСТЕМ ООД

Информация

МАРК СИСТЕМ ООД

Марк Систем ООД е фирма със седалище град Пловдив, кв. Остромила 12.

 

Изработва и предлага трудно изпълними стандартни и нестандартни вентилационни продукти, проектиране и изграждане на вентилационно и климатично оборудване за жилищни, промишлени, културно - битови и търговски сгради.

 

Благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа фирмата се е утвърдила и наложила на българския пазар.

 

Разполага с производствена база в град Пловдив, кв. Остромила 12 в двора на Овощарския Институт. Материално - техническа база е оборудвана с необходимите машини и съоръжения.

 

Марк Систем ООД осигурява и всички съпътстващи услуги :

 

  • Транспорт и сервизиране /гаранционно и извън гаранционно/. 
  • Монтаж на всички изделия.
  • Ремонтна дейност.


Фирмата разполага със собствен авто - парк, който дава възможност за навременни доставки в цялата страна, за своевременни монтажни, сервизни и ремонтни дейности.


Намеренията и действията на фирмата са насочени към постоянно обновяване на продуктовата гама с цел задоволяване потребностите на потребителското търсене и нужди на пазара, следвайки новите европейски норми и изисквания.

 

Фирмата се стреми да предостави на своите клиенти едно комплексно обслужване със съществен за тях комплект от продукти и услуги.

 

Марк Систем ООД посредством работата си цели да предложи най - рационалните решения в областта на вентилацията и климатизацията, отговарящи на нуждите на всеки проект, архитект и  интериорен дизайнер.

 

Предлагайки широк спектър от вентилационни продукти, фирмата се стреми да предложи най - доброто решение за всеки клиент.

 

Контакти

МАРК СИСТЕМ ООД

Пловдив, кв. Остромила 12
032648623
0899880764
032699337