BGRegistar.com

Марви БГ ЕООД

Информация

Информация

Марви БГ ЕООД - товарни превози в страната и чужбинаМарви БГ ЕООД е фирма със седалище град Враца, ул. Климент Охридски 10.

 

Развива своята дейност в областта на транспорта и спедицията. Извършва международен и вътрешен превоз на различни товари и стоки.


Марви БГ се занимава с превоз на товари на територията на страната и чужбина.

 

Транспортната фирма е с голям опит в превоза на товари, предлагаща бързина, коректност, високо качеството на транспортнати услуги на конкурентни цени. Предоставя консултации свързани с транспортните услуги. Разработва атрактивни оферти и оптимални транспортни схеми, съобразени с товарите и индивидуалните изисквания на отделните клиенти.

 

Марви БГ е с дългогодишни традиции в областта на транспорта, спечелила доверието на много клиенти, благодарение на своята точност и коректност.

 

Разполага с екип от шофьори, с висока квалифиция, дългогодишен стаж и опит.

 

Марви БГ извършва транспортирането на Вашата стока при изгодни условия и минимален риск, гарантирайки бърз и качествен превоз.


За времето на своето съществуване Марви БГ се е утвърдила, като една от най - добрите в транспортния бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и надежден партньор.

 

Заповядайте, ние работим за Вас!

 

Контакти

Марви БГ ЕООД

Враца, ул. Ангел Кънчев 39, вх. А
092656665
0889285709, 0888867781