BGRegistar.com

Мара - Дисо ЕООД - Дейности

Дейности

 mara diso ltd

 

Частна трудова борса


Мара – Дисо ЕООД притежава Удостоверение за извършване на посредническа дейност по наемане на работа за Република България № 1575 до 03.04.2018 година и Удостоверение за извършване на посредническа дейност по наемане на работа за чужбина № 1576 до 03.04.2018 година, издадени от Министерството на труда и социалната политика.


Фирмата притежава и Удостоверение № 0050046 от 05.03.2008 година за Администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри" с идентификационен № 0050046, издадено от Комисия за защита на личните данни.


Услуги за кандидати търсещи работа:


Изготвяне на автобиография


Изготвяне на мотивационно писмо


Определяне на професионални качества и умения


Изграждане на Вашият професионален кръг интереси и възможните области за реализация


Подготовка за явяване на интервю за работа, както и обучение за поведение по време на интервюто


Психологическо консултиране


Други методи осигуряващи максимална степен на успех в търсенето и намирането на работа


Услуги за работодатели:


Подбор на персонал


Персонал на лизинг


Обучения и тренинги


Системи за оценка и мотивация на персонала


Организиране и провеждане на тиймбилдинг


Консултации за организационно развитие


Анализ и проектиране на длъжностите


Абонамент за подбор на персонал


Туристическа дейност


Мара – Дисо ЕООД притежава Удостоверение за регистрация № 5747 от 05.08.2008г. за туристическа дейност - Туроператор и Туристически агент, издадено от Държавна агенция по туризъм.


Компанията предлага голямо разнообразие от индивидуални и групови туристически услуги, застраховки, хотелска резервация по целия свят, екскурзоводски услуги, превод и легализация на документи.


Мара – Дисо ЕООД предлага е настаняване в хотели и обслужване - трансфери, рентакар, билети за влакове, резервации и закупуване на билети за театър, опера, резервации за ресторанти, кабарета и нощни заведения, асистанс на български на място и други, на бизнесмени и туристи при пътуванията им.


Инсентив туризъм – организиране на симпозиуми, конгреси, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България.


Недвижими имоти


Мара – Дисо ЕООД осъществява операции с недвижими имоти. Извършва посредничество при сделки с недвижимо имущество, покупко-продажба и наем на имоти, експертни оценки и други услуги в сферата на стоителството, инвестирането и планирането, предварителна оценка и оценка при инвестиране в недвижими имоти и строителството, избор на имот/парцел за строителство и аргументация, предварителна оценка на риска при сделки с недвижими имоти, правен анализ, както и консултантски услуги на български и чуждестранни инвеститори (правни, счетоводни, данъчни, кредитни), както и услуги свързани с намирането, строителството, отварянето, разработването, експлоатацията и обновяването на туристически, търговски и други обекти.

Контакти

МАРА - ДИСО ЕООД

София, ул. Ярослав Вешин, бл.10, ет. 1, офис 1
0889798588