BGRegistar.com

МАКС ТИ ЕЛ ЕС ООД

Информация

Информация

 

МАКС ТИ ЕЛ ЕС ООД е транспортна комания със седалище град София, ж.к. Младост 1, Търговски център Чергата, ул. Д-р Стоян Чомаков 4А, офис 45.

 

Извършва експресни товарни превози с бусове и камиони в град София, на територията на страната, както и в Европейския Съюз.

 

Предлага транспортни услуги с различен модел бусове, включващи товарни превози, транспорт на палетизирани стоки, товаро - разтоварни услуги, разнос на стоки, преместване на дома и офиса, товарни таксита за София и страната.


МАКС ТИ ЕЛ ЕС ООД разполага с бордови бусове за странично товарене, бусове с падащ борд + палетна количка.

 

Клиентите и партньорите могат да разчитат на бързи и качествени товаро - разтоварни хамалски услуги, опаковане на мебели, демонтиране и стречоване на мебели. При нужда, компанията предоставя необходимите за опаковане кашони, полиетиленови торби и стреч - фолио.

 

 

Товарните бусове са напълно оборудвани за безопасно пренасяне, дори и най-ценните и старинни мебели. Клиентите могат да разчитат на професионализма на хамалите - носачи за безопасното пренасяне.

 

МАКС ТИ ЕЛ ЕС ООД - коректен и лоялен партньор в областта на товарните превози и разноса на стоки, предоставяйки най-удобния превоз за вашите товари. 

 

Посредством разнообрания собствен автопарк, денонощно предлаганите услуги и високото качеството на услугите, МАКС ТИ ЕЛ ЕС се е наложил, като лидер в своя бранш, предпочитан партьор, предлагащ най - добрият вариант за транспортиране!

 

Контакти

МАКС ТИ ЕЛ ЕС ООД

София, ж.к. Младост 1, ул. Д-р Стоян Чомаков 4А, офис 45
0882476263, 0897558870