BGRegistar.com

Маестро парк ООД

аранжировка с цветя в дома и офиса софия, дейности за парково и ландшафтно устройство, изпълнение и поддръжка на зелени площи, изпълнение и поддръжка на зелени системи софия, качествена озеленителната дейност софия, качествени паркови и ландшафтни услуги софия, компания с традиции в озеленяването софия, маестро парк, маестро парк оод, маестро парк софия, наложени традиции в озеленяването софия, озеленяване на интериорни и външни обекти, препоръчан ландшафтен партньор, препоръчана фирма за озеленяване софия, проектиране и изпълнение на зелени системи, проектиране на зелени системи софия, проектиране на решения за озеленяване софия, разнообразие от декоративни растения и цветя софия, решения за озеленяване различен функционален тип, фирма за зветна аранжировка софия, фирма за поддържка на зелени площи сифия, фирма за поддържка на паркове софия, фирма с в традиции в озеленяването, цветна аранжировка на дома и офиса софия

Информация

Информация

 Маестро парк ООД СофияМаестро парк ООД е българска компания учредена през 1995 г. със седалище град София.


Фирма с дългогодишни традиции, специализирана в извършване на всички видове дейности, свързани с парково и ландшафтно устройство.


Занимава се с услуги по озеленяване, поддържане на паркове, градини, зелени площи и алейни насаждения.


Специалистите, заети в компанията извършват проектиране, изпълнение и поддръжка на зелени системи.


Притежава всякакви налични инструменти, средства и малогабаритна техника за извършване на озеленителната дейност.


Изпълнява поръчки за озеленяване на интериорни и външни обекти.


Основателите на Маестро парк ООД са ландшафтни архитекти, притежаващи богат опит. Компанията разполага с екип от компетентни спецециалисти и квалифицирани работници, наложили традиции в озеленяването, за по-красиви улици и квартали, паркове и лесопаркове.


Маестро парк се е наложила посредством високото качество на предлаганите услуги, изпълнила над 50 големи проекти и множество по-малки. Компанията има изпълнени обекти от различен функционален тип.

 

Разполага със собствена база, разсадник за декоративна растителност простиращ се на площ от от 40 дка. Произвежда и предлага декоративна растителност и разсади, отличаващи се с високо качество, голямо разнообразие и достъпни цени. Предлага торове и препарати за тяхната поддръжка.


Екип от специалисти е на разположение на клиентите, предоставяйки им необходимата информация и консултации, залагайки на качествени продукти и услуги, коректност и конкурентно ценообразуване.


Вече двадесет и пет години Маестро парк предлага продукти за озеленяване на вашия дом, офис и градина, които спомогнат за обновлението и подобрението им.


Декоративните растения не само внасят красота и уют, те намаляват умората, стреса и главоболието.


Поставянето и аранжировката с цветя в дома и на работното място се отразява добре на здравето, като допринася и за доброто настроение.

 

Контакти

МАЕСТРО ПАРК ООД

София, ул. Тинтява 13А
029713393
0888986202
029712006