BGRegistar.com

МАГНУМ ОПУС ЕООД

magnum opus, алуминиева и pvc дограма велинград, богат избор на външни и вътрешни щори велингард, богат избор от видове щори велинград, висококачествена алуминиева дограма велинград, инфрачервени отоплителни панели велинград, инфрачервени отоплителни панели картини, картини които топлят от magnum opus, качествен и бърз монтаж на pvc дограма велинград, качествен монтаж на алуминиева дограма велинград, качествен монтаж на щори велинград, качествени pvc врати и прозорци велинград, магнум опус, магнум опус вашият бизнес партньор, магнум опус еоод, наложил се производител на дограма велинград, продажба и монтаж на хоризонтални дървени щори, продажба на висококачествена пвц дограма велинград, професионален монтаж на щори и дограма велинград, разнообразие от видове и модели щори велинград, разнообразна гама от щори и цветове велингард, ролетните комарници и сенници от magnum opus, утвърден производител на дограма велинград, щори японска стена велинград

Информация

 

Магнум Опус ЕООД е българска компания със седалище град Велинград, ул. Кисловодск 4.

 

Специализирана в производство и монтаж на висококачествена алуминиева и PVC дограма, щори, сенници и комарници.

 

Предлага голямо разнообразие от външни и вътрешни щори, сенници, изделия от PVC и AL профили - дограма,  врати,  мрежи против насекоми и инфрачервено отопление.

 

За кратко време, Магнум Опус се наложи и утвърди на българския пазар, посредством високото качество на предлаганите продукти.

 

Още от основаването си, компанията се стреми максимално да задоволява изискванията на своите многобройни клиентите.

 

Притежава собствена производствена база, оборудвана със съвременни машини.

 

Екипът, зает във фирмата се състои от квалифицирани специалисти, отлични професионалисти с богат опит, предоставящи необходимите консултации и коректното отношение към своите клиенти.

 

Свидетелство за високото качество и коректността на Магнум Опус са множеството доволни и лоялни клиенти на фирмата. Над 60% от запитванията от нови клиенти са на база препоръки от доволни клиенти, което е показателно за високото качество на продуктите.

 

Kомпанията предлага продукти и услуги с най-доброто качество на конкурентни цени, професионално изпълнение на поръчките в кратки срокове.

 

Висококачествената изработка, монтаж и поддръжка на дограмата, са наложили Магнум Опус като лидер, един от най-добрите в съответния бранш.

 

Компанията се представлява от г-н Николай Николов в качеството на Управител.

 

Доверете се на Магнум Опус, която ще превърне вашият дома или офиса в едно уютно и приятно място.

 

При възникнали въпроси свързани с избора на PVC и алуминиеви дограми, относно цени или услуги, клиентите могат да се свържат с фирмата на посочените контакти:Велинград, ул. Кисловодск 4

 

тел.: 0888654171, 0897958803, 0878893673

 

имейл: magnumopus@abv.bg, tybesty@abv.bg
http://magnumopusbg.eu

 

 

Контакти

МАГНУМ ОПУС ЕООД

Велинград, ул. Кисловодск 4
0888654171, 0897958803, 0878893673