BGRegistar.com

МАГИ ХИК ЕООД

бебешки и детски облекла на цени на производителя, български бебешки дрехи на разумна цена, български детски дрехи на едро, българските дрехи за деца, висококачествени български бебешки дрехи, висококачествени български детски дрехи, детски облекла на едро, дрехи за деца от 3 до 7 години, конфекция за деца на едро, маги хик, маги хик еоод, най голямо разнообразие от детски облекла, огромно многообразие от детски дрехи, производител на бебешки облекла, производител на детски облекла, производител на спортни детски екипи, производител на ученически костюми, разнообразие от дрехи за новородено, спортни детски екипи на едро, тинейджърска мода софия, трикотажни комплекти за деца от 3 до 7 години, търговия на едро с детски дрехи на разумна цена, ученически костюми на едро, ученически костюми на разумни цени, ученически униформи от български производител

Информация

Маги Хик ЕООД

Фирма Маги Хик ЕООД е специализирана в търговията на едро с български бебешки и детски облекла на цени на производителя.

 

В склада на компанията се предлага голяма избор от висококачествени български бебешки и детски дрехи. Маги Хик ЕООД е представител на над 50 български фирми, производители на артикулите.

 

 

Целта на Маги Хик ЕООД е да предоставя най-голямо разнообразие от детски облекла. Компанията работи с редица водещи фирми и осигурява на търговците от цялата страна богата гама от продукти. От склада на фирмата можете да заредите Вашия магазин, на разумни цени, с най-качествената българска стока.

 

 


Огромното многообразие от детски дрехи, произведени в България за нуждите на българския пазар, е достъпно на цени на производителя, а за по-големи покупки фирмата предлага допълнителни отстъпки.

 

 

„Маги Хик – Българските дрехи за деца!“

 

 

Контакти

МАГИ ХИК ЕООД

София, Търговски център Илиянци, База 2, Магазин 6
0888980540, 0877789525, 0898689525