BGRegistar.com

Маги - МК ЕООД

всичко за строителството лозенец, всичко за строителството на едно място, дървен материал лозенец, дървени маси от производител лозенец, дървени пейки от производител лозенец, дърводелски услуги в царево, дърводелски услуги и дървен материал лозенец, дърводелски услуги лозенец, изработка на дървени маси лозенец, изработка на дървени пейки лозенец, изработка на маси от дърво лозенец, изработка на навеси от дърво лозенец, изработка на огради от дърво лозенец, изработка на пейки от дърво лозенец, качествени дърводелски услуги лозенец, маги мк, маги мк еоод, препоръчан търговец на дървен материал, продажба на дървен материал в лозенец, продажба на дървен материал лозенец, склад за дървен материал лозенец, склад за строителни материали лозенец, строителен склад лозенец, строителна борса лозенец, търговия с дървен материал лозенец, търговия със строителни материали лозенец, уникални дървени оради лозенец, фирма за дърводелски услуги в лозенец

Информация

Маги - МК ЕООД е доказано име, едно от водещите на пазара с традиции в сферата на строителната индустрия, предлагаща качествени решения.

 

Специализирана с обхват на дейност в областта на търговията със строителни материали, дървен материал и дърводелски услуги. 

 

Работи на високо професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Стреми се да отговори на търсенето на българския поребител, в състояние е да предложи решения, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Разполага със склад, в който се предлага богато разнообразие от строителни материали - бои, лакове, цимент, четки за боядисване, елементи и конструкции, настилки  и много други.

 

Стабилно стъпила на българския пазар, Маги - МК се радва на множество доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Успехът и се основава на способността и да изгражда и поддържа трайни и успешни връзки със своите клиенти. Фокусът на дейността е насочен върху задоволяване на техните нужди, предлагайки им продукти и услуги с най - добро качество.

 
Строителни материали и дървен материал Царево

 

 

Контакти

Маги - МК ЕООД

Лозенец, местност Рибарницата
0899111656