BGRegistar.com

МАГАЗИН 1000 БАНИ

Информация

всичко за банята бургас Магазин 1000 Бани е шоурум, който се простира на площ от 500 кв.м и разполага със собствена складова база.


В Магазин 1000 Бани се предлага голямо разнообразие от възможности за решения за цялостно обзавеждане и оборудване на банята.

 


В търговския обект се предлагат качествени продукти на достъпни цени. Голяма част от артикулите се поддържат на склад. Всичко това утвърждава 1000 Бани като водещ търговски обект на територията на град Бургас и Бургаска област.


В Магазина ще откриете голямо разнообразие от подова и стенна керамика, санитарен фаянс, вани, душ кабини и всичко, необходимо за цялостното оформление на модерна и функционална баня.


Артикулите, предлагани от 1000 Бани, се произвеждат от най-големите български заводи - КАИ – Груп, Рока – България, Видима – Идеал Стандарт. Някои продукти се внасят от Испания, Италия, Полша, Турция, Китай.


В Магазин 1000 Бани се предлагат групите продукти:


Плочки за баня


Плочките за баня са произведени в България, Полша, Испания, Италия, Турция, Китай.
1000 Бани е партньор с българските заводи Хан Аспарух и Хан Омуртаг - КАИ Груп, както и на най-големите вносители на стенна и подова керамика в страната.


Подови плочки


Предлагат се над 800 вида подови плочки - теракота и гранитогрес. Подовите настилки, които се предлагат в Магазин 1000 Бани, са произведени в България или са внос от Полша, Италия, Испания, Турция и Китай.


Санитарен фаянс


Магазинът осигурява възможност да поръчате по каталог цялата продуктова гама на най-реномираните производители: Рока - Испания, Идел Стандарт АД , Видима АД, Фаянс АД - България и много други


В Магазин 1000 Бани се предлагат готови решения за обзавеждане на банята. В изложбената зала на обекта можете да разгледате разнообразни предложения за това как би могла да изглежда банята Ви.


Продавач-консултантите ще Ви съдействат при всяко Ваше запитване и ще услеснят максимално избора Ви. Предлагат се специални оферти и ценови условия, които са съобразени с предпочитанията и изискванията на всеки клиент, както и се  изработват индивидуални 3D визуализации.

Работно време

Понеделник - Събота


09:00-19:00 часа


Неделя 10:00 - 18:00 часа

Контакти

МАГАЗИН 1000 БАНИ

Бургас, бул. Тодор Александров 94, ет.2, /Околовръстен път до бензиностанция ЕКО, сградата на Елка/
056850100, 056850106
0899171338