BGRegistar.com

Магазин за детски играчки КАРА

богат асортимент от детски играчки, богат асортимент от играчки ямбол, висококачествени детски играчки, висококачествени детски стоки ямбол, висококачествени продукти за бебета и деца, детски изграчки в ямбол, детски магазин в центъра на ямбол до пощата, детски магазин в ямбол, детски магазин със супер локация в ямбол, детски стоки за всякакви възрасти ямбол, детски стоки с високо качество ямбол, магазин за детск ииграчки в центъра на ямбол, магазин за детски играчки в ямбол, магазин за детски играчки кара, магазин за детски играчки кара ямбол, магазин за детски игри и забавления ямбол, магазин за детски стоки в ямбол, магазин за детски стоки кара, магазин за детски стоки кара ямбол, магазин за игри и забавления ямбол, магазин за лего конструктори ямбол, магазин кара ямбол, онлайн магазин за детски играчки, онлайн магазин за лего конструктори, предпочитан магазин за детски играчки ямбол, препоръчан магазин за детски играчки ямбол, препоръчан магазин за лего конструктори, продажба на лего конструктори център ямбол, разнообразие от детски играчки ямбол, търговия на качествени детски стоки ямбол, търговия с бебешки и детски стоки ямбол

Информация

Информация

 Магазин за детски играчки Кара Ямбол

 

Кара е съвременна, пазарно ориентирана българска компания със седалище град Ямбол. Утвърдила и наложила се посредством дългогодишеният си опит в търговията на дребно с детски играчки.

 

Магазин Кара, Ямбол отваря врати през 1992 год., за да достави радост на своите многобройни малки и другите вече пораснали клиенти, предоставяйки им богато разнообразие от качествени детски стоки и играчки.

 

Специализиран в търговията с бебешки и детски играчки и принадлежности.

 

Вече 30 години, прекрачвайки прага на нашия магазин, децата разцъфтяват с комбинация от играчки, които им дават възможност да опознаят света, подобряват умението им за мислене, стимулират въображението им, подпомагат двигателните им умения и насърчават развитието им в различни области.

 

В магазин Кара предлагаме голямо разнообразие от играчки и принадлежности, за да отговорим на нуждите на различните възрастови групи.

 

За бебета / 6 - 12 м. / можете да изберете играчки с отличаващи се ярки цветове, интересна текстура и забавни звуци.

 

За малки деца / 1 - 3 г. / ще откриете разнообразни подвижни играчки, колела, топки, пъзели, любими сладки същества/плюшени играчки/ и различни строители.

 

За децата в предучилищна възраст / 4 - 6 г. / можете да направите добър избор между арт комплекти, строителни и креативни играчки. Въображаемите игри са любими на децата от тази възрастова група. Те подражават на мама и татко, заемат различни социални роли, избират своите професии, създават свой малък свят. За тази цел, ние поддържаме голям асортимент от играчки, които помагат на децата да развият своите социални и творчески умения. Кукли и аксесоари за тях, кухни, кукленски къщи, коли, писти и мотори, фигурки на любими герои, музикални инструменти и още различни играчки, които насърчават въображението на малчуганите.

 

За децата в училищна възраст предлагаме конструктори, настолни и образователни игри, игри с карти, принадлежности за спорт и още много играчки. Образователните и креативни игри са подходящо средство за запознаване на детето с науката и заобикалящия го свят, развиват логическото мислене и го подготвят за следващия етап от неговия живот.

 

Разнообразието от световни марки в областта на детските играчки - LEGO, BARBIE, HOT WHEELS, DISNEY, NERF, WINX, BURAGO, SES, MAISTO, STAR WARS, PLAY DO, HASBRO и др., ще Ви помогнат да изберете най- доброто за Вашето дете.

 

Нашата цел е да предоставим на клиентите си голям избор от качествени и маркови стоки за техните деца. Непрекъснато следим за новости и обогатяваме асортимента като доставяме най - новите и актуални за момента стоки. Внимателно следим за качеството и съответствието на предлаганите стоки с изискванията за безопасност на ЕС.

 

Най - важния аспект на една играчка е да бъде най- подходящата за вашето дете, затова позволете на децата си да участват в избора на тяхната следваща играчка или игра. Ние Ви очакваме и сме готови с грижа и компетентност да обслужим Вашия избор.

 

Контакти

Магазин за детски играчки Кара

Ямбол, ул. Раковска 3
046669124
0878662745