BGRegistar.com

МАГАЗИН ЗА ДЕТСКИ ИГРАЧКИ КАРА

Информация

Информация

 магазин за детски играчки кара

 

Кара е българска компания с дълъгогодишен опит в търговията на дребно с детски играчки.

 

Магазин Кара, отваря врати през 1992 г., за да достави радост на своите малки и пораснали клиенти, предлагайки им богато разнообразие от качествени детски стоки и играчки.

 

Специализиран в търговията с бебешки и детски играчки и принадлежности.

 

Вече 26 години, прекрачвайки прага на нашия магазин, децата разцъфтяват с комбинация от играчки, които им дават възможност да опознаят света, подобряват умението им за мислене, стимулират въображението им, подпомагат двигателните им умения и насърчават развитието им в различни области.

 

В магазин Кара предлагаме голямо разнообразие от играчки и принадлежности, за да отговорим на нуждите на различните възрастови групи.

 

За бебета / 6 - 12 м. / можете да изберете играчки с отличаващи се ярки цветове, интересна текстура и забавни звуци.

 

За малки деца / 1 - 3 г. / ще откриете разнообразни подвижни играчки, колела, топки, пъзели, любими сладки същества/плюшени играчки/ и различни строители.

 

За децата в предучилищна възраст / 4 - 6 г. / можете да направите добър избор между арт комплекти, строителни и креативни играчки. Въображаемите игри са любими на децата от тази възрастова група. Те подражават на мама и татко, заемат различни социални роли, избират своите професии, създават свой малък свят. За тази цел, ние поддържаме голям асортимент от играчки, които помагат на децата да развият своите социални и творчески умения. Кукли и аксесоари за тях, кухни, кукленски къщи, коли, писти и мотори, фигурки на любими герои, музикални инструменти и още различни играчки, които насърчават въображението на малчуганите.

 

За децата в училищна възраст предлагаме конструктори, настолни и образователни игри, игри с карти, принадлежности за спорт и още много играчки. Образователните и креативни игри са подходящо средство за запознаване на детето с науката и заобикалящия го свят, развиват логическото мислене и го подготвят за следващия етап от неговия живот.

 

Разнообразието от световни марки в областта на детските играчки - LEGO, BARBIE, HOT WHEELS, DISNEY, NERF, WINX, BURAGO, SES, MAISTO, STAR WARS, PLAY DO, HASBRO и др., ще Ви помогнат да изберете най- доброто за Вашето дете.

 

Нашата цел е да предоставим на клиентите си голям избор от качествени и маркови стоки за техните деца. Непрекъснато следим за новости и обогатяваме асортимента като доставяме най - новите и актуални за момента стоки. Внимателно следим за качеството и съответствието на предлаганите стоки с изискванията за безопасност на ЕС.

 

Най - важния аспект на една играчка е да бъде най- подходящата за вашето дете, затова позволете на децата си да участват в избора на тяхната следваща играчка или игра. Ние Ви очакваме и сме готови с грижа и компетентност да обслужим Вашия избор.

 

Контакти

МАГАЗИН ЗА ДЕТСКИ ИГРАЧКИ КАРА

Ямбол, ул. Раковска 3
046669124
0878662745