BGRegistar.com

ЛЮДАЛ ЕООД

Информация

ЛЮДАЛ ЕООД

Фирма Людал ЕООД е основана през 1996 година със седалище  Благоевград. Създадена първоначално, като фирма Людал – Любен Далев ЕТ с предмет на дейност търговия с авточасти и автосервиз.

През 2004 е създадена Людал ЕООД,  с база в село Зверино, област Враца, специализирана в производство на накладки и други фрикционни изделия.

През 2008 година е открита втора база в Благоевград, в която започва производството на амортисьори, единствено тук в България.

Фирмата разполага със собствена производствена, търговска и складова база и квалифициран персонал с голям, професионален опит.

Людал ЕООД е производител на барабанни и дискови накладки за лекотоварни и товарни автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета, фрикционни дискове и специализирани фрикционни продукти, амортисьори. Към продуктовата гама се включва и производството на различни размери плочи и феродо за съединител, търговия и внос на всякакви консумативи за спирачната система и ходовата част.

Фирмата поддържа богата складова наличност и номенклатура, като гамата се разширява и усъвършенства непрекъснато.

От търговските бази се осъществяват ежедневни, бързи доставки до магазини, автосервизи и крайни клиенти в цялата страна.

Людал ЕООД предлага пълна гама резервни части за спирачни апарати за камиони, автобуси и ремаркета. Ремонтни комплекти са за всички спирачни апарати с марките KNORR, MRITOR, WABCO и HALDEX.

Включват пълна гама резервни компоненти, състояща се от маншони, тресчотки, бутала, втулки, вериги, бинокли, лагери, зъбни колела, лагери, спирачни цилиндри, челюсти, пружини, семеринги, капачки и ремонтни комплекти за вал.

Фирмата разполага не само с производствени бази, но и с автосервиз, в който се извършват всякакви ремонти.

Контакти

ЛЮДАЛ ЕООД

София, ж.к. Люлин 7 ул. Петър Дертлиев, /до блок 703/
029275535
0888600523, 0888004148