BGRegistar.com

ЛУМИКОМП ДИЗАЙН ЕООД

Информация

 


 

 

 

 

 

 

ЛумиКомп дизайн ЕООД е създадена през 2004 година като ОЕМ партньор на италианската фирма Space Cannon Vh s.r.l.

 

 

ЛумиКомп дизайн ЕООД развива дейността си в областта на производството на електроника за високи светодиодни технологии - LED за водещи фирми в цяла Европа.

 

 

Всички продукти и устройства, които са произведени от фирмата използват сертифицирани, висококачествени светодиоди. Те се произвеждат от водещи европейски и американски фирми, които гарантират висока надеждност, също толкова високо качество и 100% изходящ контрол на всяко изделие както и гаранция от 4-5 години.

 

 

ЛумиКомп дизайн ЕООД работи по зададени изисквания и параметри от клиента. Предоставя още Know-How по специални договорености.

 

 

От 2006 година компанията официално подписва споразумение за право на използване на запазената търговска марка на американската фирма CREE. ЛумиКомп дизайн ЕООД използва запазената марка върху произведените и проектираните светодиодни излъчватели, в качеството си на регионален научно-технологичен консултант за потребителите на светодиоди CREE за проектиране и производство на светодиодни излъчватели, драйвери, токови генератори и захранвания за осветителни модули.

 

 

Компанията държи на високите качество и надеждност на произвежданите устройства. Екипът, зает в ЛумиКомп дизайн ЕООД, се състои от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в проектирането и прототипирането на:

 

- Светодиодни излъчватели (LED лампи)


- DMX и Wireless управляеми RGB модули


- Драйвери


- Захранващи блокове


- Генератори на ток

 

- Както и  всичко, свързано с надеждното функциониране на мощни светодиодни устройства.

 


Светодиодите, които се използват от фирмата са с гарантиран живот 50-100 000 часа и са на утвърдени фирми в бранша като – CREE, OSRAM, LUXEON.

 

 

Изходящият контрол на всяко изделие е 100% гарантиран и дава възможност на фирмата на даде гаранция от 4-5 години за всяко изделие, на своите клиенти.

 

 

ЛумиКомп дизайн EOOД е член на Клъстер Аеро-Космически технологии, изследвания и приложения (КАКТИП).

Контакти

ЛУМИКОМП ДИЗАЙН ЕООД

София, бул. Цариградско шосе 7-ми км, Хай-Тек Парк, етаж 4
029718372
0887560818
029718372