BGRegistar.com

ЛУМЕКС ЛАЙТИНГ

Информация

ЛУМЕКС ЛАЙТИНГ

Лумекс Лайтинг ООД е основана през 1995 година със седалище град София. Развива своята дейност в областта на търговията. Лумекс Лайтинг ООД е една от водещите фирми, която се занимава с внос и търговия с осветителна техника в България.

 

Лумекс Лайтинг ООД е официален вносител и дистрибутор на осветителна техника с  марка Philips за България. Фирмата поддържа складови наличности на голям асортимент от широката продуктова гама на световния лидер в сферата на осветителната техника.

 

През 1996 година става представител на италианската A.A.G. Stucchi, един от най-големите производители на фасунги в Европа.

 

Компанията поддържа добри партньорски отношения с много европейски фирми от този бранш. Фирмата поддържа контакти с редица европейски компании и през 2008 година става представител на Almeco S.p.A. - производител на анодизиран алуминий.

 

Благодарениe на добрите партньорски отношения със различни италиански компании, Лумекс Лайтинг изпълнява няколко проекта за роботизация в светлинната индустрия, съвместно със System Robot Automazione S.R.L.

 

Компанията е предсавител на италианския производител на кондензатори ITALFARAD.

 

На българския пазар, фирмата представлява също и Italfarad, iSOLde и Narva special.

 

За седемнадесетте години от своето съществуване, компанията се е доказала, като една от най-добрите и коректни търговски фирми в сферата на осветителната техника. Натрупаният опит, конкурентните цени и доброто обслужване утвърждават компанията като желан партньор за много производители, строителни и монтажни фирми, търговци на едро и дребно, хотели, вериги магазини и други.

Контакти

ЛУМЕКС ЛАЙТИНГ

София, бул. Джеймс Баучер 83, ет. 1
028624246