BGRegistar.com

ЛОКУС ПЪБЛИШИНГ ЕООД

Информация

ЛОКУС ПЪБЛИШИНГ ЕООД

Локус Пъблишинг специализира в сферата на бизнес познанието. Предоставя книги, адресирани към начинаещи и утвърдени мениджъри, търговци, специалисти по маркетинг и реклама, финансови експерти и всички, които се стремят към осъществяване на успешен бизнес.

 

Локус Пъблишинг се стреми да предостави на своите читателите концептуална и практическа рамка, която да им помага при вземане на решения и реализиране на идеи.

 

Локус Пъблишинг поддържа партньорски отношения с водещи световни издатели на бизнес литература, представящи водещите идеи, теории и опит на световнопризнати автори и практици - Филип Котлър, Серджо Зийман, Едуард де Боно, Ричард Кош, Сет Годин, специалисти от Харвард Бизнес Скул и много други.

 

Книгите помагат на компаниите и хората да постигат целите си, като се възползват от опита на най - добрите световни авторитети. Предложените от Локус Пъблишинг заглавия съчетават авангардна корпоративна философия с практически и гъвкав подход.


Локус Пъблишинг разпространява книгите с марка - Локус, Intense, Инк и Нов Български Университет. Заглавията с марка Intense представят съвременни произведения, които носят духа на модерното, интелигентното, остроумното писане. Любителите на добрите истории, превърнали се в привлекателни кинематографични творби, откриват в героите своите страхове, надежди и провокации.


Читателите споделят вечната потребност от утехата на думите и посланията на хората, които са наясно със силата и смисъла им. Взискателните поклонници на класическото художествено наследство има какво да открият и на какво да се насладят. Тези, които търсят провокациите и литературата без страх от скандалното, но смело вглеждане в душата на съвременника, ще намерят своите автори в каталога на Локус Пъблишинг.

 

Контакти

ЛОКУС ПЪБЛИШИНГ ЕООД

София, ул. Георги Парчевич 48, ап.3
029730400, 024704382, 028435189
0888700785