BGRegistar.com

Локатор БГ ООД - Продукти

gps проследяване, gps проследяване с локатор бг, gps системи за проследяване с локатор бг, gps системи за управление на автопаркове, gps системите за проследяване, gps системите за проследяване на автомобили, gps системите за проследяване на хора, gps системите за проследяване от локатор бг, locator bg, locator bg оод, бордово устройство от локатор бг, локатор бг, локатор бг оод, локатор онлайн gps система за проследяване, онлайн gps система за проследяване, онлайн gps система за проследяване с локатор бг, освен чрез gps оборудване, отчитане на тол такси, отчитане на тол такси през локатор бг, отчитане на тол такси с локатор бг, отчитане на тол такси чрез gps, отчитане на тол чрез gps с локатор бг, отчитане на тол чрез obu, отчитане чрез бордово устройство, отчитате тол такси с бордово устройство, пътни такси в европа, пътни такси в европа с локатор бг

Продукти

Управление на автопаркове


Продуктът - Управление на автопаркове е незаменим помощник в процесите по оптимизация на дейността във Вашата компания. Ако бизнесът на фирмата Ви е свързан със спедиторска или транспортна дейност, „рент-а-кар“ услуги, отдаване под наем на луксозни превозни средства или каквато и да е друга дейност, разполагаща с автомобилен парк, то предлаганите услуги са това, от което имате нужда.

 

Управление на автопаркове осигурява непрекъсната отчетност за случващото се с превозните средства и тези, които ги управляват. С него Вие лесно откривате всякаква външна намеса в автомобили и камиони, както и извънредни ситуации или проблеми на пътя. Вие получавате възможност за лесен и бърз контрол.

 

В допълнение на това с Управление на автопарк Вие получавате широк набор от доклади и статистики, с които ще имате възможност да следите за правилното функциониране на процесите във Вашата фирма.


Автомобилна сигурност


Услугата - Автомобилна сигурност Ви дава възможност да откриете личния си автомобил по всяко време, от всяко място, като единствено условие за това е да разполагате с компютър и Интернет връзка. За Вас това означава, че проследявате дистанционно Вашето моторно превозно средство, като в случай на установена кражба може да прекъснете подаването на гориво, с което да предотвратите нежелани последващи действия.

Така Вие се застраховате срещу непредвидени ситуации и гарантирате спокойствието си по всяко време. Всякакви опити за посегателсвто, неправомерна употреба и измами се регистрират с точна дата, час и местонахождение. Данните са достъпни чрез Интернет по всяко време на денонощието и допълнително се съхраняват в нашия център за данни. В случай, че не следите автомобила си в реално време, Вие винаги можете да разгледате движението му за изминали периоди, да отпечатате различни статистически доклади или просто да се осведомите за разхода на гориво и изминатото разстояние за месеца.

 

Отчитане на ТОЛ такси през Локатор БГ и плащане на ТОЛ такси чрез GPS оборудване или бордово устройство(OBU)


За включване към ТОЛ системата и заплащане на ТОЛ такси са възможни 3 варианта:

 

Отчитане на тол такси, чрез GPS

Клиентите на Локатор БГ получават услугата за управление и контрол на автопарка, чрез платформата на Локатор и автоматично подаване на данни към Тол Системата.

 

Отчитане чрез OBU (бордово устройство)

Освен чрез GPS оборудване можете да отчитате ТОЛ такси с бордово устройство. Бордовото устройство е оборудване предназначено само за изпращане на данни към ТОЛ системата. Можете да заявите бордово устройство от Локатор БГ.

 

Маршрутна карта

Маршрутната карта представлява предварително електронно заплащане на заявен маршрут. Подходяща е за МПС, които пътуват рядко в платената пътна мрежа и могат да планират предварително маршрутите, по които ще пътуват. Заявеният маршрут може да бъде изпълнен в 24 часов диапазон, като заявяването може да се направи до 7 дни по-рано от регистрирани потребители. Маршрутни карти могат да се закупуват по интернет и на терминалите за електронни винетки в страната.

 

Карта на покритие
Всички абонаментни планове за международно обслужване, които Локатор предлага, вкючват безплатна SIM карта и неограничен трафик на територията на Европейски Съюз и Балкани.Информация и цени


За да използвате предлаганите услуги за GPS проследяване е необходимо да оборудвате Вашите автомобили с GPS устройства и да изберете абонаментен план. Повече информация за видовете абонаментни планове и техните цени можете да научите като се свържете на:

 

Телефон: 02 439 07 17
Моб. телефон: 0879 40 90 46
Ел. поща: sales@locatorbg.com

 

Абонаментни планове
За да използвате предлаганите услуги, Ви е необходим един от абонаментен план за 12 или 24 месеца.


Предлаганите GPS проследяващи устройства са от последно поколение и позволяват редица индивидуални конфигурации. Цената на всяко устройство включва 12 месеца гаранция.

 

Контакти

Локатор БГ ООД

София, ж.к. Иван Вазов, бул. Петко Каравелов № 5 етаж 1, офис 3
024390717
0879409046