BGRegistar.com

Локатор БГ ООД

gps проследяване, gps проследяване с локатор бг, gps системи за проследяване с локатор бг, gps системи за управление на автопаркове, gps системите за проследяване, gps системите за проследяване на автомобили, gps системите за проследяване на хора, gps системите за проследяване от локатор бг, locator bg, locator bg оод, бордово устройство от локатор бг, лидер в gps системите за проследяване, лидер в gps системите за управление, локатор бг, локатор бг оод, локатор онлайн gps система за проследяване, онлайн gps система за проследяване, онлайн gps система за проследяване с локатор бг, освен чрез gps оборудване, отчитане на тол такси, отчитане на тол такси през локатор бг, отчитане на тол такси с локатор бг, отчитане на тол такси чрез gps, отчитане на тол чрез gps с локатор бг, отчитане на тол чрез obu, отчитане чрез бордово устройство, отчитате тол такси с бордово устройство, препоръчана фирма за gps проследяване, пътни такси в европа, пътни такси в европа с локатор бг

Информация

ЛОКАТОР БГ ООД

Локатор БГ ООД  - GPS системите за проследяване и управлениеЛокатор БГ ООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения.


Дейността на дружеството е фокусирана в сегмента на GPS системите за проследяване и управление на автопаркове, превозни средства и хора. Развивайки си успешно, дружеството изгражда модерна GPS система за проследяване, която позволява изобразяването на множество обекти (автомобили, камиони, хора и пратки) върху интерактивна он-лайн карта. Web базирана и създадена в синхрон с всички модерни технологии в разработката на софтуер, системата „Локатор“ се утвърждава като една нова алтернатива на пазара, предлагаща иновативност и конкурентни цени.


За техническата част от реализацията на дейността си Locator BG ООД се доверява на опит и уменията на екипа от специалисти, работещи във Финит Софтуер Системс ЕООД, един от лидер в информационните технологии. Дейността и е фокусирана в разработката на системи за управление на търговски обекти и интерфейси за връзка между различни софтуерни и хардуерни компоненти, с които работи клиентският бизнес. Занимава се с изграждане на мрежи, Web и Desktop базирани приложения, и създаване на софтуер за работа с бази данни и децентрализирани системи.


Широко стъпила на пазара, развивайки дейността си, Locator BG ООД се стреми главно към налагането и създаването на иновативни продукти със специфично, многофункционално разнообразие.


Системата „Локатор“ е незаменим помощник на редица големи фирми на българския пазар, предлагайки лесен достъп, проследяване в реално време и постоянен, 24-часов контрол.
Посредством бързата и лесна инсталация, която не предвижда необратими промени в превозните средства, „Локатор“ е правилният избор на всеки управител, който иска да анализира и подобри координацията между отделните звена на работа във фирмата си.


Достъпът до събраната информация е възможен от всяка точка на света и по всяко време на денонощието. Единственото, от което клиентите се нуждаят, е компютър с достъп до Интернет. Не се предвижда инсталацията на специализиран софтуер върху клиентските системи, което облекчава работата и осигурява универсален достъп, без предварителна подготовка.


За непрекъснатата безупречна работа на системата се грижи опитен екип от професионалисти на експертно ниво. Всички клиенти на „Локатор“ се радват на професионално обслужване и незабавна техническа поддръжка при необходимост.


Внедряването на системата „Локатор“ във вашата ежедневна работа предлага редица предимства:

 

  • предотвратява загуба на време и разход на ресурси, както и да оптимизирате ефективно процесите на работа във Вашата фирма;
  • бързо откриване на Вашите близки (малки деца, възрастни родители или хора в неравностойно положение) по всяко време;
  • адекватна реакция в извънредни ситуации (злополука на пътя, посегателство върху собствеността, изгубване).
  • сигнализиране за помощ и да намалите времето за реакция на аварийните екипи.

 

Контакти

Локатор БГ ООД

София, ж.к. Иван Вазов, бул. Петко Каравелов № 5 етаж 1, офис 3
024390717
0879409046