BGRegistar.com

Логос Трейд ЕООД

logo dom, logos trade, xps изолационни плоскости climapron plus, xps изолационни плоскости на едро и дребно, xps изолационни плоскости от вносител, xps изолационни плоскости от дистрибутор, висококачествени xps изолационни плоскости, висококачествени продукти за декорация, висококачествени продукти за декорация logodom, висококачествени продукти за топлоизолация, вносител на xps изолационни плоскости, вносител на продукти за интериор и декорация, вносител на продукти за топлоизолация, водещ вносител на продукти за топлоизолация, декоративни полистиролни первази и греди, дистрибутор на xps изолационни плоскости, дистрибутор на армиращи мрежи за замазки, дистрибутор на изолационни ролки и пана за тавани, дистрибутор на продукти за интериор и декорация, дистрибутор на продукти за топлоизолация, качествени и новаторски продукти за топлоизолация, качествени продукти за интериор и декорация, логос трейд, логос трейд еоод, логос трейд еоод ботевград, новаторски продукти за интериор и декорация, преходни лайсни и профили от pvc и алуминий, продукти за топлоизолация logodom, продукти за топлоизолация марка logodom, продукти за топлоизолация от вносител

За нас

Логос Трейд ЕООД - вносител и дистрибутор на продукти за топлоизолация, интериор и декорацияЛогос Трейд ЕООД е динамично развиваща се компания със седалище в град Ботевград, бул. Цар Освободител № 30.

 

 

Фирмата e водещ вносител и дистрибутор на качествени и новаторски продукти за топлоизолация, интериор и декорация.

 

Представител е на редица утвърдени европейски производители. Работи с партньори от Германия, Русия, Полша, Италия и др.

 

 

Наложила и утвърдила се на българския пазар, благодарение на богатото разнообразие от предлагани продукти, атрактивни цени, коректно и бързо обслужване и добро отношение към партньори и клиенти.

 

Предлага на едро и дребно висококачествени XPS изолационни плоскости за вътрешно приложение с различни дебелини Climapron Plus, изолационни ролки и пана за таван от експандиран и екструдиран полистирол, армиращи мрежи за замазки и декоративни полистиролни первази и греди, както и богата гама преходни лайсни и профили от PVC и алуминий, строителни кофи и корита и много други. Цялата гама продукти може да видите на www.logostrade.net.

 

От 2009 год. Логос Трейд предлага и висококачествени продукти за топлоизолация и декорация със собствена търговска марка LOGODOM.  От 2010 г.разполагаме и със собствена линия за производство на EPS пана за таван. Освен у нас продукцията ни це предлага и в Сърбия и Гърция.

 

Предлаганите от Логос Трейд продукти се доставят до над 150 партньори в цялата страна, между които и редица големи търговски хипермаркети за строителни материали като: BAUHAUS, PRAKTIKER, MASTERHAUS, HOME-MAX, АЛАТИ, БЪЛГАРСКИ СТРОИТЕЛНИ МАРКЕТИ и др.

 

Философията, която Логос Трейд ЕООД следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата  да се наложи като лидер в своя бранш. Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Цялата гама продукти може да намерите на www.logostrade.net или www.logodom.bg.

 

За контакт:

 

телефони : 0723 93334 , 0887 022066 , 0882 443067
е-mail : logostrade.office@gmail.com или logostrade@gmail.com

 

Контакти

Логос Трейд ЕООД

Ботевград, бул. Цар Освободител 30
072393334
0887022066, 0882443067