BGRegistar.com

Логос Трейд ЕООД

За нас

Логос Трейд ЕООД - вносител и дистрибутор на продукти за топлоизолация, интериор и декорацияЛогос Трейд ЕООД е динамично развиваща се компания със седалище в град Ботевград, бул. Цар Освободител № 30.

 

 

Фирмата e водещ вносител и дистрибутор на качествени и новаторски продукти за топлоизолация, интериор и декорация.

 

Представител е на редица утвърдени европейски производители. Работи с партньори от Германия, Русия, Полша, Италия и др.

 

 

Наложила и утвърдила се на българския пазар, благодарение на богатото разнообразие от предлагани продукти, атрактивни цени, коректно и бързо обслужване и добро отношение към партньори и клиенти.

 

Предлага на едро и дребно висококачествени XPS изолационни плоскости за вътрешно приложение с различни дебелини Climapron Plus, изолационни ролки и пана за таван от експандиран и екструдиран полистирол, армиращи мрежи за замазки и декоративни полистиролни первази и греди, както и богата гама преходни лайсни и профили от PVC и алуминий, строителни кофи и корита и много други. Цялата гама продукти може да видите на www.logostrade.net.

 

От 2009 год. Логос Трейд предлага и висококачествени продукти за топлоизолация и декорация със собствена търговска марка LOGODOM.  От 2010 г.разполагаме и със собствена линия за производство на EPS пана за таван. Освен у нас продукцията ни се предлага и в Сърбия и Гърция.

 

Предлаганите от Логос Трейд продукти се доставят до над 150 партньори в цялата страна, между които и редица големи търговски хипермаркети за строителни материали като: BAUHAUS, PRAKTIKER, MASTERHAUS, HOME-MAX, АЛАТИ, БЪЛГАРСКИ СТРОИТЕЛНИ МАРКЕТИ и др.

 

Философията, която Логос Трейд ЕООД следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата  да се наложи като лидер в своя бранш. Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Цялата гама продукти може да намерите на www.logostrade.net или www.logodom.bg.

 

За контакт:

 

телефони : 0723 93334 , 0887 022066 , 0882 443067
е-mail : logostrade.office@gmail.com или logostrade@gmail.com

 

Контакти

Логос Трейд ЕООД

Ботевград, бул. Цар Освободител 30
072393334
0887022066, 0882443067