BGRegistar.com

ЦЕНТЪР ЛОБИ MIGUN

Информация

Енергийно-възстановителен център ЛобиВ Енергийно-възстановителен център - Център Лоби се предлагат биологично естествени способи за оптимизиране на жизнения цикъл. Цели се постигането на хармония на личността чрез обединяване на 2 компонента, оформящи човешката личност – физиологична и ментална част.

 

 

В Центъра за оптимизиране на личността, според индивидуалните особености на метаболизма на всеки човек, се предлага и изготвя подходящ вид терапия и методика.

 

 

Извършват се процедури с високотехнологичния апарат MIGUN. Той е най-модерният рехабилитационен и терапевтичен апарат, съчетаващ най-ефективните методи на източната у западната медицина.

 

 

Процедурите с MIGUN спомагат за възстановяването на правилната анатомия на засегнати зони от гръбначния стълб. Комплексното въздействие на системата води до положителни резултати при:

 

- Артрит и артроза
- Мигрена, безсъние, стрес, депресия, преумора
- Дискова херния в по-леки форми
- Невралгия, неврит, лумбаго, ишиас, радикулит, плексит
- Синузити
- Остеохондроза на гръбначния стълб, сколиоза
- Болки и спазми на мускулите поради травми

 

 

Екипът, зает в Центъра, се състои от доказали се професионалисти в областта. Подходът към всеки, потърсил съдействие от тях, е индивидуален. Работи се в насока намиране на отговорите и решенията на възникнал здравословен, мисловен или емоционален проблем.

Контакти

ЛОБИ 2004 ЕООД

Пловдив, ул.Братя Миладинови № 17
0888262142, 0892466523, 0876867600