BGRegistar.com

ЛИМАГРЕЙН ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА С.Е. - КЛОН БЪЛГАРИЯ

lg семена, suneo, високодобивен слънчоглед, високодобивен хибрид, високодобивна пшеница , дистрибутор на висококачествени хибридни семена, ел джи семена , елджи семена, зърнени добавки от лимагрейн, зърнени храни и хлебни изделия лимагрейн, зърнени храни от лимагрейн, как да получа добър добив, лимагрейн, лимагрейн клон българия, нови ранни хибриди от лимагрейн, производител на висококачествени хибридни семена, производство на фуражи лимагрейн, производството на зърнени храни лимагрейн, рекордни добиви, селекция на високодобивна пшеница, селекция на висококачествена пшеница, селекция на хибриди лимагрейн, семена за градината от лимагрейн, семена слънчоглед, създаване на хибриди от лимагрейн, тревни смеси и добавки от лимагрейн, тревни смеси от лимагрейн, хибриди издържащи на засушаване, хибриди издържащи на температурен стрес, хибридни семена от ечемик и рапица, хибридни семена от лимагрейн, хибридни семена от пшеница, хибридни семена от слънчоглед, хибридни семена от царевица, царевица за скорбяла от лимагрейн

Информация

Лимагрейн е създадена през 1942 година в условия на продоволствена криза. Група фермери тогава се обединяват с цел да организират производство на храни. В последствие благодарение на техните усилия към днешна дата тя е вече мултинационална компания и опира до всички континенти без Антрактида.

 

Лимагрейн се занимава почти изцяло със семена, това е основният й бизнес. Част от бизнеса е свързан и с производството на зърнени храни и хлебните си изделия, с което компанията много се гордее. Това направление е пряко свързано със селекцията на висококачествена и високодобивна пшеница.

 


Лимагрейн развива и съпътстващи основния бизнес сектори, като семена за градината, тревни смеси и зърнени добавки.

 

И още: отдавна Лимагрейн не е само френска компания, тя работи на територията на повече от 100 държави и генетиката не е само френска. В дейността си селекционерите ползват гени от Индия, от Северна и Южна Америка. Селекцията на Лимагрейн е обърната почти изцяло към създаване на хибриди, които да работят в условия на температурен стрес и засушаване.


С ПЕТТЕ ОСНОВНИ КУЛТУРИ В БЪЛГАРИЯ ЛИМАГРЕЙН УСПЯВА ДА РАБОТИ УСПЕШНО.

 


За България Лимагрейн е единствената компания, която притежава ресурса и опита да предостави семена от петте основни за страната култури - пшеница, слънчоглед, царевица, ечемик и рапица. Това за екипа на Лимагрейн е удоволствие, но и отговорност.


Лимагрейн се гордее със слънчогледите, но и царевицата - важна култура за България. Лимагрейн е първата компания, която с разработването на нови ранни хибриди отваря пътя на културата към Северните държави в Европа. В компанията се развиват всички промишлени направления - царевица за скорбяла, фуражи, биоетанол, биогаз. Генофондът, който се предлага, е изключително широк.

 

 


Компанията следва утвърдената си традиция да създава, произвежда и дистрибутира висококачествени семена:- Слънчоглед


- Царевица


- Рапица


- Пшеница


- Ечемик

 

 

 

 

 

 

Лимагрейн е създател на най-иновативната платформа за производство на слънчоглед:

 

 

 

 

 

 

 

 

- По-високи добиви


- По-висока рентабилност на производството


- Минимизиране на разходите


- Нисък производствен риск


- Максимална сигурност


- SUNEO – технология за опазване на добива

 

 

Селекцията на Лимагрейн е обърната почти изцяло към създаване на хибриди, които да работят в условия на температурен стрес и засушаване. 

 

 

 

Контакти

ЛИМАГРЕЙН ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА С.Е. - КЛОН БЪЛГАРИЯ БЧК

София, бул. Джеймс Баучер № 103, етаж 2, офис 6
029624391