BGRegistar.com

ЛИВТАС ЕООД

Информация

Информация

 

ЛИВТАС ЕООД е българска компания, учредена през 2002 г. със седалище град София, ул. Милин камък № 32.

 

Развива дейност в няколко направления.


Специалаизирана строителна компания, извършваща проектиране, ремонти, инвестиране, отдаване под наем и управление на недвижими имоти.

 

Други направления в дейността на компанията са транспортна, застрахователна, дърводобив и дървообработване.

 

От 2005 г. дружеството е лицензирано като застрахователен брокер.

 

Компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Дружеството се представлява от г-н Ивайло Тодоров в качеството на Управител. Г-н Тодоров е инженер с богат опит в сферата на строителството и дървообработването.


От 2002 г. до днес строителната компания е построила множество жилищни и офис сгради, магазини, къщи, хотели, детска градина, училище, като инвеститор, подизпълнител и изпълнител.

 

Извършила изкопни работи на обекти с особенно трудни условия за работа. Дружеството разполага със собствена механизация.

 

Екипът зает в команията е съствен от компетентни специалисти с опит в различни направления.


Oт 2007 г. дружеството разполага с клон в село Продановци, община Самоков с управител Тодор Даганов, с богат опит в сферата на дървоообработването.

 

ЛИВТАС ЕООД участва в процедури за предоставяне на ползвания от горски фонд, извършване на дейности по възпроизводство на горите, разширява дейността си в областта на дърводобива, дървообработването и мебелно производство. Разполага със собствен цех за преработка на дървесина - греди, талпи, летви, дъски, обшивки и палети.


Във фирмата е разработена и внедрена Система за управление на качеството съгласно изискванията на БДС EN ISO 9001: 2008. Притежава сертификат с рег.№ Q 090805 / 14.09.2009 г.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на ЛИВТАС ЕООД, стремейки се да задоволи и най - претенциозните си клиенти.

 

Контакти

ЛИВТАС ЕООД

София, ул. Милин камък 32
028657514
0879060777
028657514