BGRegistar.com

Лесто Продукт ЕООД

Информация

Информация

 Лесто Продукт ЕООД Враца изработката на метални изделия за машини и съоръжения

 

Лесто Продукт ЕООД е българска компания със седалище град Враца, Източна промишлена зона, ул. Георги Апостолов № 60.


Утвърдила и наложила се комапния, с 20 годишен опит в изработката на метални изделия за машини и съоръжения намиращи приложение в различни сектори на промишлеността.


Стартирайки, като малка фирма за производство и монтаж на промишлени климатични и хладилни инсталации, днес Лесто Продукт притежава производствена база от над 8,500 кв.м. Разполага със собствен проектантски екип и оборудване от машини и съоръжения на водещи европейски производители като TRUMPF, FINN POWER, SAFAN, FRONIUS, ESAB и ITW Gema.

 

Прилаганите технологични операции при изработка на отделни детайли или асемблирани единици са: лазерно рязане, щанцоване, огъване, заваряване, прахово-полимерно боядисване и монтаж на компоненти и възли.


Сертифицирана съгласно изискванията на ISO 9001:2015, БДС EN ISO 3834-2, БДС EN ISO 15085-2 Level CL1, ISO 14001:2015, BH OHSAS 18001:2007.


Компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Екипът, зает в Лесто Продукт работи професионално, отговорно, в крак с новото време, печелейки доверието на своите клиенти и партньори. Компанията широко е стъпила на пазара и се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Изделията са с максимална степен на завършеност посредством нанасяне на покрития, гарантиращи висока корозоустойчивост и отличен външен вид.


Чрез ефективни сетови и складово - форматирани опаковки, компанията гарантира не само доставка на продукти, удовлетворяващи изискванията на своите клиенти, но и оптимални транспортни разходи, улеснение и оптимизиране на времето за разпределяне и складиране при клиента.


Осигурен транспорт и доставка до всички точки на света по международните правила Инкотермс 2010.


Лесто Продукт търси постоянно нови перспективи за развитие, непрекъснато се усъвършенства в повишаване на качеството на продуктите и услугите, които предлага.


Опитът натрупан през годините позволява на компанията да бъде гъвкава по отношение на размера на партидите, създавайки ефективни производствени процеси, които гарантират кратки срокове на изпълнение.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на Лесто Продукт, стремейки се да задоволи и най - претенциозните си клиенти.

 

Контакти

ЛЕСТО ПРОДУКТ ЕООД

Враца, Източна промишлена зона, ул. Георги Апостолов 60
092661093, 092660570
092630007