BGRegistar.com

Лекоом АД

ветеринарни продукти от вносител, ветеринарни продукти от дистрибутор, ветеринарномедицински продукти, ветеринарномедицински продукти от вносител, ветеринарномедицински продукти от дистрибутор, вносител и дистрибутор на храни за животни, вносител на ветеринарни продукти, вносител на ветеринарномедицински продукти, вносител на храни за животни софия, вносител на хранителни добавки за животни, дистрибутор на ветеринарни продукти софия, дистрибутор на ветеринарномедицински продукти, дистрибутор на разнообразни храни за животни, дистрибутор на функционални масла, дистрибутор на хранителни добавки за животни, дистрибуторска дейност, качествени храни за животни от дистрибутор, консултантска дейност, лекоом софия, списание ветеринарномедицински новини, функционални масла от вносител, функционални масла от дистрибутор, храни и хранителни добавки за животни от вносител, храни и хранителни добавки от дистрибутор, хранителни добавки за животни от дистрибутор

Информация

ЛЕКООМ АД

ЛЕКООМ АД - дистрибутор на ветеринарномедицински продукти

Лекоом АД е фирма с доказано име, една от първите дистрибуторски фирми на ветеринарномедицински продукти в България.


Учредена през 1989 година със седалище град София и за кратък период от време израства и открива свои филиали в градовете София, Монтана, Добрич, Сливен и Разград.


Лекоом е оторизиран представител и дистрибутор за България на водещите европейски производители на ветеринарномедицински продукти, храни за домашни любимци и витаминно-минерални хранителни добавки за всички видове животни.


Наложила и утвърдила се на българския пазар, благодарение на богатото разнообразие от предлагани продукти, атрактивни цени, коректно и бързо обслужване и добро отношение към партньори и клиенти.


Фокусът на дейността е насочен върху задоволяване на техните нужди, предлагайки им продукти с най - добро качество, които отговарят на изискванията за съвременно животновъдство, свързани с хранене, профилактика и лечение на животните.

 

Екип от висококвалифицирани и утвърдени специалисти следят нуждите на пазара за да отговорят адекватно на тях.


Лекоом АД извършва дистрибуторска и консултантска дейност. Предлага консултации за изясняване на възникнали проблеми. Специалистите на фирмата посещават на място заявителя, извършват необходимите прегледи, вземат материали за изследване и след това уточняват решаването на възникналите проблеми.

 

ЛЕКООМ АД - дистрибутор на ветеринарномедицински продукти Каталозите във fermabg.com предоставят подробно описание на продуктите включени в онлайн магазина, които ще Ви помогнат за правилното отглеждане на вашите кучета, котки, пилета, бройлери, носачки, кокошки, птици, гълъби, свине, овце, кози, агнета, коне, телета, говеда и зайци..

 

Предлаганите от Лекоом АД витамини (хранителни добавки) ще увеличат продуктивността на животните отглеждани във вашата ферма.

 

Качествените храни за кучета и котки ще осигурят здраве и дълголетие за домашните любимци.

 

Лекоом АД е издател и на научно - приложното списание Ветеринарномедицински новини.

 

Чрез рубриките на ВМновини ще се запознавате със статии, които ще ви бъдат полезни.

 

Контакти

ЛЕКООМ АД

София, бул. Цариградско шосе 73
029733785
0885992217
029713413