BGRegistar.com

ЛАС СЕРВИЗ ООД - Услуги

lcd i plasma center, гаранционен сервиз на play station софия , гаранционен сервиз на телевизори жк стрелбище, качествен ремонт на фотоапарати висок клас , лас сервиз, лас сервиз оод, основен партньор на sony за българия, оторизиран сервиз за ремонт битова техника, поддръжка на битова електроника aiwa, препоръчан сервиз за ремонт на телевизори софия, регионален сервизен център жк стрелбище, регионален сервизен център софия, ремонт и поддръжка на кафе машини saeco, ремонт на аналогови видеокамери, ремонт на телевизори, ремонт на телевизори и друга теника софия, ремонт на техника хитачи, сервиз за битова електроника жк стрелбище, сервиз за битова електроника софия, сервиз за битова тенхика жк стрелбище, сервиз за ремонт битова техника на philips, сервиз за ремонт на електрически четки за зъби, сервиз за ремонт на епилатори жк стрелбище, сервиз за ремонт на прахосмукачки жк стрелбище, сервиз за ремонт на самобръсначки жк стрелбище, сервиз за ремонт на телевизори в софия, сервиз за ремонт на телевизори жк стрелбище, сервиз за ремонт на фотоапарати жк стрелбище, сигурен сервиз за ремонт на техника, следгаранционен ремонт на техника с марка philips, специализиран сервиз жк стрелбище, специализиран сервиз за телевизори жк стрелбище

Услуги

Лас Сервиз, София - ремонта на всички марки телевизори и друга теникаЛас Сервиз е доказано име, едно от водещите на пазара със солиден опит в ремонта на всички марки телевизори и друга теника. Извършва:


 - Ремонт на гаранционна и извънгаранционна техника.


 - Продажба на части и аксесоари /За поръчка на части и аксесоари се изисква предплащане на поръчката. Цената не включва транспорта./


Опция за плащане с кредитна карта (с ауторизационна форма, а не онлайн).


Транспорт от дома на клиента до сервиза и обратно, в рамките на град София, с възможност за техническа настройка на уреда в домашни условия. (За гаранционни телевизори, услугата се поема за: Сони - размер над 49 инча, Панасоник - над 40 инча, за застраховани уреди по удължена гаранция - над 40 инча).

 

За извършване на услугата е нужно подписване на протокол (в два екземпляра) за посещение с оказана цена, платена предварително. Протоколът се подписва на място.

 

Всеки клиент може да изпрати своята камера, фотоапарат, PlayStation конзола, аудиосистема или телевизор в специализирания сервиз на фирмата директно от дома ви по куриер и да ви бъде върнат отремонтиран в удобно за вас време от куриера, като спазите съответните условия за изпращане. За повече подробности, моля, свържете се на посочените телефони.

 

Условия на услугата:


Уредът трябва задължително да се изпраща в оригиналната си опаковка с поставено вътре подробно описание на дефекта.


Същият се изпраща без никакви аксесоари и батерии, освен в случаите, когато проблемът е в тях или е свързан с тях.


Гаранционните уреди задължително се изпращат с гаранционна карта, фактура или касова бележка.


Поради липса на пряк контакт с вас - клиентите, сервизът не носи отговорност за състоянието на изпратения уред, а именно : счупване, надраскване, лош външен вид или други скрити дефекти.


Пратката може да бъде застрахована по ваше желание и за ваша сметка срещу транспортни повреди!


Ако сте съгласни с горепосочените условия, моля потвърдете заявката за ремонт, за да се изпрати куриер на посочения от вас адрес в удобно за вас време.

 

Ако тези условия не ви удовлетворяват, занесете вашия уред в най-близкия сервиз, посочен в гаранционната карта, за да бъде направен оглед на място във ваше присъствие.


За гаранционни уреди транспорта от дома ви до сервиза и обратно се поема от Лас Сервиз.


За извънгаранционни уреди, транспортът е за сметка на клиента. Всички извънгаранционни уреди да бъдат изпращани с наложен платеж на стойност 24 лв. (стойността на техническия преглед, включващ разглобяване, локализиране на дефектния компонент и изготвяне на цената за ремонт). Само уреди с предплатен технически преглед ще бъдат диагностицирани.


Услугата е икономична и е без застраховка!


Сервизът ползва услугите на куриерска фирма МБМ.


Фотоапарати за диагностика и ремонт се носят с батерия, или зарядно устройство.

 

Контакти

Лас Сервиз ООД

София, жк. Стрелбище, бл.1
028580102