BGRegistar.com

ЛАС СЕРВИЗ ООД

lcd i plasma center, гаранционен сервиз на play station софия , гаранционен сервиз на телевизори жк стрелбище, качествен ремонт на фотоапарати висок клас , лас сервиз, лас сервиз оод, основен партньор на sony за българия, оторизиран сервиз за ремонт битова техника, поддръжка на битова електроника aiwa, препоръчан сервиз за ремонт на телевизори софия, регионален сервизен център жк стрелбище, регионален сервизен център софия, ремонт и поддръжка на кафе машини saeco, ремонт на аналогови видеокамери, ремонт на телевизори, ремонт на телевизори и друга теника софия, ремонт на техника хитачи, сервиз за битова електроника жк стрелбище, сервиз за битова електроника софия, сервиз за битова тенхика жк стрелбище, сервиз за ремонт битова техника на philips, сервиз за ремонт на електрически четки за зъби, сервиз за ремонт на епилатори жк стрелбище, сервиз за ремонт на прахосмукачки жк стрелбище, сервиз за ремонт на самобръсначки жк стрелбище, сервиз за ремонт на телевизори в софия, сервиз за ремонт на телевизори жк стрелбище, сервиз за ремонт на фотоапарати жк стрелбище, сигурен сервиз за ремонт на техника, следгаранционен ремонт на техника с марка philips, специализиран сервиз жк стрелбище, специализиран сервиз за телевизори жк стрелбище

Информация

Лас Сервиз, София - ремонта на всички марки телевизори и друга теникаФирма Лас Сервиз ООД е основана през 1990 год. и една от първите с предмет на дейност ремонт и поддръжка на радио и телевизионна техника.

 

Сервизът на бул. Гоце Делчев, бл. 1 първоначално извършва ремонт на видеокамери с марките - Panasonic, SONY и HITACHI.

 

От 1994 год. Лас Сервиз става основен партньор на SONY.

 

А през 1995 год. компанията сключва редица договори с редица български фирми за съвместна сервизна дейност на територията на цялата страна, което води до развитието на единна, добре работеща сервизна мрежа.

 

Развивайки и разширявайки дейността си Лас Севрвиз сключва договори за гаранционна и следгаранционна поддръжка на битова електроника на марките - Panasonic, Philips, Samsung, Pentax, HITACHI, Pioneer, Polaroid, AIWA, Onkyo и Маранц.

 

Сервизът извършва ремонт и поддръжка на кафе машини с марка SAECO, както и ремонт на битова техника на Philips - електрически четки за зъби, самобръсначки, епилатори, прахосмукачки, ютии в гаранция и извън нея.

 

В началото на 2002 год. в град София на бул. Яворов 50 отваря варти и втори специализиран сервиз на фирмата, с по - голяма площ и функционална възможност за ремонт на всички марки телевизори, продавани на българския пазар.

 

Лас Сервиз, София - ремонта на всички марки телевизори и друга теникаЛас Сервиз ООД разполага с успешно изградена сервизна мрежа на територията на страната. В сервизите се извършват гаранционен и извънгаранционен сервиз и ремонт на гамата продукти с марките - SONY, Panasonic, HITACHI, Philips, Bose.

 

Ремонт на техника в извънгаранционен срок се извършва на продуктите с марка - Samsung, JVC, LG, BEKO, Thomson, AIWA, Sanyo, Onkyo, Marantz и други.

 

Лас Сервиз ООД има сключени директни договори с Panasonic, Philips и HITACHI. С останалите компании, договорите са с вносителите и представителите на гореизброените марки.

 

Българските фирми, основни партньори на Лас Сервиз, са SONY - България, Евровижън, Фиоре Трейдинг и др.

 

Контакти

 
Централен сервиз:

 

гр. София - 1404

жк. Стрелбище, бл.1

 

тел.: 02 / 858 01 02

e-mail: lasservice@lasbg.eu

 

 

LCD & Plasma Center:

 

гр. София - 1000

бул. Яворов 50

 

тел.: 02 / 962 71 07

тел.: 02 / 962 71 08

e-mail: lasservice@lasbg.eu

 

Контакти

Лас Сервиз ООД

София, жк. Стрелбище, бл.1
028580102