BGRegistar.com

ЛАС СЕРВИЗ ЕООД

Информация

Лас Сервиз ЕООДФирма Лас Сервиз ЕООД е основана през 1990 година.

 

Първоначално дейността на компанията е обособена в сферата на извършването на ремонт на видеокамери с марките – Panasonic, SONY и HITACHI.

 

Фирма Лас Сервиз е основен партньор на SONY от 1994 година до ден днешен.

 

Компанията сключва редица договори, от 1995 година, с български фирми за съвместна сервизна дейност на територията на цялата страна.

 

През 2002 година започва да функционира втори сервиз на фирмата, също намиращ се в град София.

 

В годините от 1996 до 2004 Лас Севрвиз сключва договори за гаранционна и следгаранционна поддръжка на битова електроника на марките – Panasonic, Philips, Pentax, HITACHI, Pioneer, Polaroid, AIWA, Onkyo и Маранц.

 

Лас Сервиз ЕООДЛас Сервиз ЕООД разполага с успешно изградена сервизна мрежа на територията на страната. В сервизите се извършват гаранционен и извънгаранционен сервиз и ремонт на гамата продукти с марките – SONY, Panasonic, HITACHI, Philips, Bose.

 

Ремонт на техника в извънгаранционен срок се извършва на продуктите с марка – Samsung, JVC, LG, BEKO, Thomson, AIWA, Sanyo, Onkyo, Marantz и други.

 

Лас Сервиз ЕООД има сключени директни договори с Panasonic, Philips и HITACHI. С останалите компании, договорите са с вносителите о представителите на гореизброените марки.

 

Българските фирми, основни партньори на Лас Сервиз ЕООД, са SONY – България, Евровижън, Фиоре Трейдинг.

Контакти

ЛАС СЕРВИЗ ЕООД

София, жк. Стрелбище, бл.1
070017180, 028580102