BGRegistar.com

ЛАПИНУ

Информация

ЛАПИНУ

   Основната мисия на частна детска градина ЛАПИНУ /LAPINU/ е да подсигури здраве и комфорт на вашите деца.  Здравите деца са усмихнати, бодри, спокойни, послушни и способни да следят учебните процеси.  Всяко наше решение и дейност следва принципите за опазване на здравето и подсигуряване на по-добро качество на живот в часовете, в които детето ви е в наши ръце.  Ето защо ние винаги следим най-новите тенденции в здравеопазването и налагаме тяхното практикуване. 

 

Ето и няколко новости в тази насока:

 

  • Частна детска градина ЛАПИНУ /LAPINU/ вече предлага занималня за деца на предучилищна възраст;
  • От 01.12.2010 г. хранителното меню на ЛАПИНУ /LAPINU/ ще бъде изготвено от био продукти, специално подбрани от детския рецептурник;
  • ЛАПИНУ /LAPINU/ е оборудвана с йонизатори за пречистване на въздуха;
  • ЛАПИНУ /LAPINU/ разполага с уред за светлинна терапия от най-висок клас – Bioptron;
  • Уроци по пиано два пъти седмично от преподавател по музика /за желаещи/;

 

Ежедневно изучаване на английски език.

 

Частна детска градина и занималня ЛАПИНУ /LAPINU/ разполага с модерна база, разположена в полите на Витоша. Вашите деца ще се развиват в приятна професионална атмосфера, обградени от чиста природа, екология, грижи и комфорт.

 

   Материалната база на детска градина и занималня ЛАПИНУ /LAPINU/ е напълно съобразена с нормативните изисквания за организиране и провеждане на образователен процес. Сградата е разделена на две идентични части, всяка от които е оборудвана с всички нужни съоръжения и удобства – занимални, спални помещения, сервизни помещения и и локално парно. Едната част на сградата е предназначена за яслените групи, а другата – за децата над 2  годиншна възраст.  

 

  Екипът на детска градина и занималня ЛАПИНУ /LAPINU/ се състои от професионални учители, преподаватели и медицински сестри, които са изцяло отдадени на Вашите деца и грижата за тях. Комуникацията между нашия екип с Вашите деца и самите Вас е неразделна част от нашата мисия.

 

Частна детска градина и занималня ЛАПИНУ /LAPINU/ е гаранция за комфорт, професионално обучение и цялостно изграждане на Вашето дете!

 

  •  Храната се приготвя от пресни био продукти, като снабдяването с мляко, хляб, месо и плодове се прави ежедневно.
  •  Менюто се изготвя от детски рецептурник от медицинска сестра.

Контакти

ЛАПИНУ

София, кв. Драгалевци, ул. Ваклинец 42
0897907630