BGRegistar.com

Лактина ООД - Продукти

биопродукти от нова генерация , биопродукти от производител банкя, биостимулатор с жен шен, български закваски от производител банкя, български производител на стартерни култури, закваска за оригинално българско кисело мляко , закваски на млечна основа от производител банкя, здравословни храни от производител банкя, лактина , лактина оод, лиофилизирана закваска за бяло саламурено сирене , пробиотици за фармацевтични компании , пробиотици и пребиотици от производител банкя, продажба на пробиотици за животни , производител на биологични продукти, производител на биопродукти банкя, производител на здравословни храни банкя, производител на лиофилизирана закваска за кашкавал, производител на пробиотици за хора, производител на пробиотици и пребиотици , разработване на биологични продукти , хепатобионт с добавка на розово масло

Продукти

лактина оод

 

 

Пробиотици

 

- Пробиотици за хора:


Укрепване и стимулиране на имунната система


Подобряване и нормализиране стомашно-чревната микрофлора


Елиминиране на токсичните продукти от човешкото тяло при алергични и токсо-алергични заболявания


Нормализиране нивото на холестерола


Нормализиране на микрофлората при провеждане на радио- и химиотерапия, след продължително лечение с антибиотици, при стресови ситуации

 

- Пробиотици за птици и животни:

 

Пробиотиците са специално култивирани "полезни бактерии", които поддържат оптимален здравен статус на животните и стимулират продуктивността им.

 


ЛАКТИНА Пробиотик - фуражна добавка за животни и птици, произведен в България.

 


ЛАКТИНА Пробиотик съдържа лиофилизирани чисти култури от традиционните за България Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus lactis, Streptococcus thermophilus, Enterococcus faecium.

 


Те са произведени по съвременна технология с използване на най-модерни биореактори и лиофилизатори. Това гарантира запазване на тяхната жизненост и впоследствие размножение в храносмилателния тракт на животните и производство на голямо количество ферменти, необходими за усвояване на фуража.

 

 

- Пробиотици за фармацевтични компании

 

 

- Стартерни култури – закваски: за оригинално българско кисело мляко, за сирена, за кашкавал, за сметана.

 


Закваски за млечната индустрия:

 

- Лиофилизирана закваска за българско кисело мляко

 

Закваски за крайния потребител:

 


Българско кисело мляко


Кисело мляко с българска роза

 

Закваски за масло:

 

 

Лиофилизирана закваска за масло

 

Предлага се и серия от стартерни култури за производство на специфични за определени географски региони млечнокисели продукти: творог, кефир, ряженка, кътък, кумис, специални типове европейски сирена и др.

 

 

 

Една от най-важните стратегически цели на фирмата е създаването на стартерни култрури (закваски) за млечната промишленост.

 

 

Фирма Лактина ООД предлага за контрагентите си за чужбина също така и разнообразни комбинации от лиофилизирани стартерни култури разработени за производство на кисело мляко с твърд и разбит коагулум, с плодове или други добавки, както и за европейски сирена.

 


Предимства на културите Лактина, в сравнение с останалите фирми производителки, са:

 


- оригинален вкус, аромат и структура на традиционното кисело мляко твърдо и с разбит коагулум

- всяка отделна култура е със собствена идентичност, особено видовете кисели млека произведени със симбиотични млечнокисели култури

 


- не се използват генетично модифицирани млечнокисели микроорганизми

 


- специална група многощамови фагоустойчиви култури с участието на повече от по четири щама Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus и Streptococcus thermophilus

 


- изследователската програма на фирма Лактина включва разработване на стартерни култури, в които участват местни щамове млечнокисели микроорганизми от групата наStreptococcus thermophilus и Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus с доказана исторически географската идентичност и присъствие в природни източници от България и страни от Балканския регион.

 

Контакти

ЛАКТИНА

Банкя, ул. София № 101
029977508, 029971005
0885670637
029977506, 0 029971005