BGRegistar.com

ЛАБ СТАНДАРТ ВСЕ ООД

Информация

ЛАБ СТАНДАРТ ВСЕ ООД

 

Изпитвателна лаборатория ЛАБ СТАНДАРТ ВСЕ е открита през 2008 година със седалище град Велико Търново, ул. Вихрен № 3.

 

ЛАБ Стандарт ВСЕ е първата частна и единствена лаборатория за изследване на храните във Великотърновска област.

 

Притежава лиценз № 44 ЛИ / 31.01.2013 година.

 

Лабораторията извършва физико - химични, биологични и микробиологични изследвания на суровини и на готови продукти - показатели за сол, мазнини, за наличие на нитрити и други вредни елементи, за салмонела, патогенни стафилококи, ентеробактерии, колибактерии, плесени, дрожди, годност на суровината или продукта.

 

Клиенти на лабораторията са производители на различни хранителни продукти - месни и млечни, пчелен мед и други.

 

Лабораторията е оборудвана с нови съвременни апарати за изпитване на най - съществените показатели.

 

Методите за изпитване, са съобразени с изискванията залегнали в европейските и български стандарти за качество на храните.

 

За извършване на изпитвателната дейност ЛАБ Стандарт ВСЕ разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, отлични професионалисти с богат опит.

 

Лабораторията е акредитирана от Българската служба за акредитация / БСА / и има правото да извършва изследване на хранителни продукти и да издава анализни протоколи, които се признават от всички национални органи по контрол на храните при българските и европейските служби.

 

ЛАБ Стандарт ВСЕ разполага с най - съвременното и модерно оборудване, експресни методи на изследване, които дават възможност резултатите да се получат от 24 до 48 часа, което пести време и пари на клиентите. 

 

Контакти

ЛАБ СТАНДАРТ ВСЕ ООД

Велико Търново, ул. Вихрен 3
062519190
0878709994