BGRegistar.com

Лабконсулт ЕООД

анализатор за винопроизводство oenofosstm, анализатор за зърно и брашно infratectm 1241, анализатор за фуражи nirstm ds 2500, аналитична апаратура за контрол на зърно, аналитична апаратура за контрол на фуражи, аналитична апартура за контрол на храни, апаратура за опазване на околната среда, влагоанализатори за маслодайни и зърнени култури, вносител на оборудване за лаборатории, вносител на специализирана апаратурата, доставка на аналитична апаратура и консумативи, доставка на апаратура foss, доставка на апаратура opsis, доставка на апаратура за контрол на зърно, доставка на апаратура за контрол на фуражи, доставка на апаратура за контрол на храни, доставки и сервиз на специализирана апаратура, консултации в областта на качествения контрол, лабконсулт, лабконсулт еоод, лабконсулт еоод софия, лабконсулт софия, мониторингови системи за индустрията, сервиз на автоматизирани системи за мониторинг, специализирано оборудване за лаборатории, уред за контрол на продукти foodscantm, уреди за вземане на почвени проби, уреди от фамилията diver e sense, фирма вносител на лабораторни инструменти, фирма вносител на лабораторни консумативи

Информация

Информация

 ЛАБКОНСУЛТ 


Доставка, инсталиране и сервиз на автоматизирани системи за непрекъснат мониторинг на имисии, емисии, води и лабораторни уреди, резервни части и консумативи, гаранционен и следгаранционен сервиз за анализ в зърнопроизводството, фуражопроизводството, месопреработвателната, млекопреработвателната промишленост и винопроизводство. 

 

Лабконсулт ЕООД е единствена фирма, официално оторизирана да осъществява доставки и сервиз на специализирана апаратурата, производство на фирмите “ФОС Аналитикал ” -Дания, “ОПСИС” - Швеция, “Пфойфер ”- Германия.

 

Лабконсулт е сертифицирана по ISO 9001.


           
ОСНОВНИ КЛИЕНТИ:


Министерство на околната среда и водите
Министерство на отбраната
Министерство на земеделието и храните
Българска агенция по безопасност на храните
ЛукОил-Нефтохим Бургас
Летище София
СЖС България ЕООД
Зърнопроизводители
Млекопреработватели
Месопреработватели
Мелници
Фуражни заводи
Поделения на Булгартабак и др.

 

 

 

ГАРАНТИРАЙТЕ КАЧЕСТВОТО НА ВАШИТЕ ПРОДУКТИ И ЗАЩИТАТА НА ТЪРГОВСКАТА ВИ МАРКА С УРЕДИТЕ НА
F O S S

 

Лабоконсулт ЕООД

 


Лабоконсулт ЕООД

 


OENOFOSS™ е компактен и лесен за употреба анализатор за експресен качествен контрол за винопроизводителите.
Апаратът измерва мъст, мъст по време на ферментиране
и вино, като дава резултат в рамките на две минути
на основни параметри от една капка проба.

 

 

 

 

 

Лабоконсулт ЕООД

 

 

ЛАБКОНСУЛТ е изключителен представител на:


шведската фирма OPSIS – световен лидер в областта на непрекъснат емисионен мониторинг и системи за наблюдение за качество на атмосферен въздух.

 

финландската фирма Gasmet Technologies, компания, която разработва и произвежда газ анализатори и мониторингови системи за индустрията.

 

ЛАБКОНСУЛТ е официален дистрибутор на холандската фирма EIJKELKAMP – водеща компания в областта на иновациите и производството на инструменти и апаратура в сферата на изследването и анализа на: 

 

  • почви – уреди за вземане на почвени проби и определяне състава на почвата (соленост, проводимост, влажност и др.)
  • води - измерване нивото на водата (уреди от фамилията Diver, E-sense), даталогер, акваметър, определяне на параметри във вода 

 

ЛАБКОНСУЛТ е представител на германската фирма PFEUFFER в областта на земеделието. В продуктовата листа на фирмата ще намерите влагоанализатори за маслодайни и зърнени култури, уреди по утвърдени международни стандарти за тестване качеството на малц, системи за мониторинг на температура в силози и различни зърнохранилища, както и пълно лабораторно оборудване. Предлага следните уреди:

 

  • RAKORAF - система за вземане на проби директно от камиона с дистанционен контрол, напълно електронно опериране, доставя пробите автоматично в офиса.
  • Машина за почистване на зърно MLN – за почистване на зърна и възможност за определяне съдържанието на примеси / замърсявания /, като същевременно подава чиста проба за по-нататъшни анализи.
  • НЕ 50 – уред за анализ на влага в зърно, лесно манипулиране, бързо измерване, висока точност, автоматично коригиране на температурата, висок измервателен обхват, включени 14 калибровки.
  • Granomat - определя влагата в продукта, както и относително тегло (специфично тегло), измерва капацитета (dielectric constant) в проба цяло зърно. Смилане на пробата не е необходимо.Granomat е подходящ за всички видове семена, зеленчуци, маслодайни семена, царевица и малц. Измерването е напълно автоматизирано.
  • DuoLine STAR - преносима система за контрол на температурата в силозите и хранилищата за зърно, лесно манипулиране, инфраред интерфейс
  • Сонди за вземане на средни проби и делители за зърно.

 

ЛАБКОНСУЛТ е вносител на специализирано оборудване за лаборатории в индустрията и изследователските институти, сигурен партньор за доставката на лабораторни инструменти и консумативи.

 

Посочените уреди и системи за изпитване са само част от предлаганите продукти. Всички апарати са с СЕ маркировка, съгласно българското законодателство.

 


ЗА КОНТАКТИ:


ЛАБКОНСУЛТ
Доставки, монтаж, обучение, сервиз
Тел.: 029743048, Факс: 029753092, Ел. Поща: office@labconsult.bg

 

Работно време
Понеделник—Петък: 9:00 –18:00

 

 

Контакти

ЛАБКОНСУЛТ ЕООД

София, ж.к. Младост 2, бул. Андрей Ляпчев 66
029743048
029753092