BGRegistar.com

К СИЕ К МАРКЕТИНГ ЕООД - Направления

Направления

 

- Продуктова идентификация - маркиране и кодиране на продукти. Фирмата предлага шпълната гама от технологии за тази дейност: индустриално мастилено-струйни и лазерни принтери, иглонабивни машини, термотрансферни овърпринтери, лазерни надписващи и гравиращи станции, индустриални принтер-апликатори за етикети и др.

 

 


- Опаковъчни машини - хоризонтални, вертикални опаковъчни машини, хоризонтални машини за пакети тип "Дойпак" с ципер или капачак, сашет машини, стик-пак машини, X-fold опаковъчни машини за бисквити и вафли, картониращи и целофаниращи машини, машини за пълнене и затваряне на хартиени пликове брашно и захар и други.

 

 

- Системи за контрол на качеството - системи за контрол на качеството и безопасността на хранителни и фармацевтични продукти: системи за рентгенов контрол на готови продукти, автоматизирани сортировъчни машини и други.

 

 

 

 

 

- Етикетиращи системи и консумативи - апликатори за самозалепващи се етикети, принтер-апликатори за самозалепващи етикети, десктоп термотрансферни принтери и други

 

 

Контакти

К СИЕ К МАРКЕТИНГ ЕООД

София, ул. Челопешко шосе №27
029624010
0889226517
024219990