BGRegistar.com

К И Б КЛИМА ЕООД

Информация

К И Б КЛИМА ЕООД

К и Б Клима ЕООД е фирма, основана през 2003 година с предмет на дейност продажба на едро и дребно, монтаж и сервиз на климатична техника.

 

 

К и Б Клима ЕООД предлага голямо разнообразие от климатична техника, аксесоари. Дружеството е основен дистрибутор на Panasonic, Daikin, Fujitsu Electris, Toshiba, LG, Sharp.

 

 

Фирмата е фокусирана върху качеството на предлаганите от нея продукти и услуги, които се характеризират с висока надеждност и функционалност. К и Б Клима прдедлага широка гама климатици на водещи марки и производители:

 

 


- Колонен климатик


- Multi split


- VRV| VRF системи за промишлена климатизация


- Канален климатик


- Касетъчен климатик


- Подов климатик


- Подово-таванен климатик


- Стенен климатик


- Стенно-таванен климатик


- Таванен климатик

 

 

 

 

Други продукти, предлагани от фирмата са: Енергийно Ефективни Системи - Air to Water, Геотермални системи, Соларни системи.

 

 

Услугите, извършвани и предлагани от компанията на територията на страната са:

 

- Монтаж и транспорт


- Сервизно обслужване и поддръжка


- Консултации

 


- Проектиране

 


Компанията е утвърден лидер в бранша си, предлагайки високотехнологочни, висококачествени и конкурентноспособни продукти, които отговарят на търсеното качество от клиентите.

 

 

Всички процеси на компанията са сертифицирани в съответствие със системата за стандарт за управление на качеството ISO 9001:2008. По този начин се гарантира на клиента, че всички продукти и услуги са в съответствие със световната политика за качество.

 


Копанията разполага с успешно изградена мрежа от дистрибутори, позиционирани във всички основни градове на страната: Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Видин, Пазарджик, Благоевград, Сандански, Ловеч, Монтана, Враца, Шумен, Севлиево, Сливен и други.

 


Продажбите на дребно се осъществяват посредством висококвалифицирания персонал с отлични умения, качествено и експедитивно изпълняващ поставените задачи. За тази цел фирмата провежда различни обучения и подготвя персонала за инсталирането на различните климатични системи. Подсигурена е най-добрата техника за извършване на монтажната дейност – ударо-пробивни машини на Bosch и Hilti, специализирани инструменти на Refco, Rothenberger, CPS, които са предпоставка за безупречната работа на климатичните системи.

 


Климатици и соларни системи за Вашия комфорт!

 

 

Контакти

К И Б КЛИМА

София, Бул. Проф. Цветан Лазаров 50, Сградата на СИПЕР
029750310, 029750311
029750312