BGRegistar.com

КУОЛИТИ ГРУП ЕООД - Услуги

Услуги

 

КУОЛИТИ ГРУП ЕООД е наложила и утвърдила се строителна компания, един от лидерите в бранша. Главен изпълнител и подизпълнител на мащабни строителни обекти и проекти с национална и регионална икономическа значимост.

 

Специализирана в строителството на еднофамилни къщи и сгради, проектиране и строителство на басейнина, сухо строителство, промишлен алпинизъм в София и страната.

 

Извършва:


Цялостно строителство - изграждане до ключ на жилищни, бизнес и обществени сгради. Изпълнява частни, обществени, инвистиционни и други видове проекти, включващи всички етапи на строителния процес.

 

Ремонтно - възстановителни дейности на апартаменти и къщи на частни клиенти, както и офис помещения, търговски обекти и административни сгради, включващо подмяна на подови настилки, поставяне на гипсокартон, окачени тавани с разнообразие от интересни фигури, всичко за Вашата баня, цялостно изграждане на ВиК и електро инсталации.

 

На базата на дългогодишния опит, КУОЛИТИ ГРУП ЕООД гарантира качествено и достъпно решение за всеки ремонт.


Предлага богат избор на топлоизолации и хидроизолации на трудно достъпни места чрез алпийски метод, или от скеле.


Поектиране, изграждане, оборудване и поддръжка на всички видове стационарни басейни - открити и закрити плувни басейни, басейни с олимпийски размери или по-големи басейни, малки фамилни басейни и други съществуващи видове във всички възможни форми и размери.

 

Изграждане и оборудване на частни и обществени градински площи.

 

За комплексно обслужване на своите клиенти, компанията е изградила широка мрежа от партньори и предлага цялостно проектиране и изработване на кухненско обзавеждане, мебели за дома и офиса.

 

Екипът, зает в компанията е на разположение за консултация и компетентен съвет при избора на фасадни и декоративни мазилки, интериорни и блиндирани врати, щори за вашия дом, офис или гараж.

 

Контакти

КУОЛИТИ ГРУП ЕООД

Пазарджик, бул. Ал. Стамболийски 79
0896695669, 0988386151