BGRegistar.com

КУОЛИТИ ГРУП ЕООД

Информация

Информация

 

КУОЛИТИ ГРУП ЕООД е българска компания със седлище град Пазарджик, бул. Ал. Стамболийски 79.

 

Развива дейност в областта на строителството.

 

Специализирана в проектиране, строителство на еднофамилни къщи, промишлени сгради, строителство и инсталация на басейни, строителни ремонти, индустриални настилки, цялостно саниране на жилища и сгради и строително предприемачество. Лицензиран изпълнител по програми за енергийна ефективност.

 

Команията е главен изпълнител и подизпълнител на мащабни строителни обекти и проекти с национална и регионална икономическа значимост.

 

КУОЛИТИ ГРУП ЕООД е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

 

Разполага с необходимата строителна техника и механизация, с екип от високо квалифицирани инженери, технически специалисти - опитни строителни работници, което гарантира бързина и качество при изпълнени на обектите.

 

От основаването до днес строителната компания е построила множество жилищни и офис сгради, магазини, къщи, хотели, детска градина, училище, като инвеститор, подизпълнител и изпълнител.

 

Строителната компания успешно реализира проекти с до 100% безвъзмездно финансиране по всички програми достъпни за България от Еврофондовете.

 

КУОЛИТИ ГРУП ЕООД е член на Българска Строителна Камара - удостоверение за регистрация № I - TV 014323. Извършва ремонтно - възстановителни дейности на апартаменти и къщи на частни клиенти, както и офис помещения, търговски обекти и административни сгради.

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на КУОЛИТИ ГРУП ЕООД, стремейки се да задоволи и най - претенциозните си клиенти.

 

 

Компанията се представлява от г-н Димитър Гявуров в качеството на Управител.

 

Контакти

КУОЛИТИ ГРУП ЕООД

Пазарджик, бул. Ал. Стамболийски 79
0896695669, 0988386151