BGRegistar.com

КУЛИНАР ООД ООД

Информация

Информация

 

КУЛИНАР ООД е българска компания със седалище град Пловдив ж.к. Тракия, СОУ Софроний Врачански (60 класното), в стола.


Компанията произвежда голямо разнообразие от готови храни и салати за директна консумация. Предлага винаги пресни и много вкусни постни и месни ястия, сармички, картофени кюфтенца, риба и други. Кетеринг услуги.


КУЛИНАР ООД е компания с богат опит, наложила и утвърдила се с безупричното качеството на предлаганите продукти и услуги.


Ако искате Вашият празник да се превърне в едно незабравимо събитие, да се забавлявате, да сте щастливи - кетъринг команията КУЛИНАР ще се погрижи за това, всеки Ваш повод да стане истинско и неповторимо изживяване.


Разполага с Кулинарен магазин в град Пловдив, ул. Райко Даскалов № 8. Предпочитано място за пазаруване от жителите на града, както и от неговите гости. В него можете да откриете блюда, които ще задоволят и най - претенциозните клиенти.

 

Ястията, които се предлагат в магазина са подходящи както за консумация в офиса, у дома, така също и за всеки ваш празник.

 

Високото качество и богатото разнообразието от храни, уютната атмосфера и любезното обслужване са утвърдили името на компанията на местния пазар.

 


КУЛИНАР ООД - изключителен професионалист, в своята работа!

 

Компанията се представлява от г-жа Елена Капитанова в качеството на Управител.

 

 

Контакти

КУЛИНАР ООД ООД

Пловдив, ж.к. Тракия, ул. Съединение 53,
032682138
0887543779, 0879015373
032682138