BGRegistar.com

Кулинар ООД - Кетъринг

бързи и качествени кетъринг услуги пловдив, водеща кетърингова компания пловдив, голямо разнообразие от винаги пресни салати пловив, голямо разнообразие от готови храни пловив, доставка на готови храни и салати пловдив, кетъринг пловдив, кетъринг услуги за семейни тържества пловдив, кетъринг услуги за частни партита пловдив, кетърингова компания пловдив, кетърингови услуги пловдив, кулинар кетъринг в пловдив, кулинар кетъринг пловдив, кулинар оод, кулинар оод кетъринг пловдив, кулинар оод пловдив, кулинар пловдив, кулинарен магазин в град пловдив, кулинарен магазин в пловдив, предпочиатана фирама за кетъринг в пловдив, препоръчана фирма за кетъринг в пловдив, призводител на пакетирани салати пловдив, производител на готова храна и салати пловдив, производител на готови храни и салати пловдив, професионални кетъринг услуги пловдив, специализирани кетъринг услуги пловдив, фирма за кетъринг услуги в пловдив, фирма за кетърингови услуги пловдив, храни и салати за директна консумация пловдив

Информация

Информация

Кулинар ООД - кетъринг ПловдивКулинар ООД е българска компания със седалище град Пловдив ж.к. Тракия, СОУ Софроний Врачански (60 класното), в стола.


Компанията произвежда голямо разнообразие от готови храни и салати за директна консумация. Предлага винаги пресни и много вкусни постни и месни ястия, сармички, картофени кюфтенца, риба и други. Кетеринг услуги.


Кулинар ООД е компания с богат опит, наложила и утвърдила се с безупричното качеството на предлаганите продукти и услуги.


Ако искате Вашият празник да се превърне в едно незабравимо събитие, да се забавлявате, да сте щастливи - кетъринг команията КУЛИНАР ще се погрижи за това, всеки Ваш повод да стане истинско и неповторимо изживяване.


Разполага с Кулинарен магазин в град Пловдив, ул. Райко Даскалов № 8. Предпочитано място за пазаруване от жителите на града, както и от неговите гости. В него можете да откриете блюда, които ще задоволят и най - претенциозните клиенти.

 

Ястията, които се предлагат в магазина са подходящи както за консумация в офиса, у дома, така също и за всеки ваш празник.

 

Високото качество и богатото разнообразието от храни, уютната атмосфера и любезното обслужване са утвърдили името на компанията на местния пазар.

 


Кулинар ООД - изключителен професионалист, в своята работа!

 

Компанията се представлява от г-жа Елена Капитанова в качеството на Управител.

 

Контакти

Кулинар ООД - Кетъринг

Пловдив, ж.к. Тракия, ул. Съединение 53,
032682138
0887543779, 0879015373
032682138