BGRegistar.com

Куков ЕООД

висококачествена козметика пловдив, дистрибутор на домашни потреби в южна българия, дистрибутор на козметика в южна българия, дистрибутор на перилни препарати в южна българия, дистрибуция и търговия на едро с домашни потреби, дистрибуция и търговия на едро с козметика, дистрибуция на домашни потреби пловдив, дистрибуция на козметични продукти пловдив, дистрибуция на перилни препарати пловдив, дистрибуция на почистващи препарати пловдив, куков, куков еоод, перилни препарати пловдив, търговия, търговия на едро с домашни потреби пловдив, търговия на едро с козметика пловдив, търговия на едро с перилни препарати пловдив, търговия на едро с почистващи препарати пловдив, търговия с домашни потреби пловдив, търговия с козметични продукти пловдив, търговия с перилни препарати пловдив, търговия с почистващи препарати пловдив

Информация

КУКОВ ЕООД

Куков ЕООД - търговията с козметични, перилни и почистващи препарати

Куков ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, една от водещите и преуспяващи в областта на търговията с козметични, перилни и почистващи препарати.

 

Учредена през 1991 год. с обхват на дейност дистрибуция и търговия на едро с козметика, домашни потреби, перилни и почистващи препарати.

 

Куков ЕООД се утвърди и наложи като най-големият дистрибутор на битова химия и козметика в региона на Южна България. Разполага с офис, логистична база и централен склад в гр. Пловдив, Околовръстен път, Индустриален парк Марково с 13 000 палетни места, 8 декара застроена площ, 17 декара двор, 35 автомобила, 35 буса, 3 камиона и 35 души търговски екип.


Конкурентни предимства на фирмата са:

 

  • - Финансова стабилност и висок кредитен рейтинг.

 

  •  - Пълно териториално покритие и логистичен център.

 

  • - Широко портфолио от козметични, перилни и почистващи продукти удовлетворяващи различни потребителски групи.

 

  • - Обезпеченост с активи - автомобили, собствена логистична и складова база, отлична организация на работа.

 

  • - Дългосрочни партньорски отношения с доставчици и клиенти.

 

  • - Отличен мениджмънт и екип от квалифицирани служители.

 

  • - Динамичен растеж.


Куков ЕООД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Куков ЕООД е най-големият дистрибутор на битова химия и козметика в Южна България с представителства в градовете София и Бургас.


Широко стъпила на пазара, в продължение на повече от 28 години, се стреми да отговори на търсенето на българския потребител, предоставяйки голямо разнообразие от висококачествени козметични, перилни и почистващи препарати на най-добри цени, перфектно обслужване, налагайки марките на доставчиците по най-професионалния начин.

Контакти

Куков ЕООД

Пловдив, Пловдив Юг, Индустриален парк Марково
032963476, 032966634, 032963867