BGRegistar.com

КРОНОС АД - Услуги

Услуги

КРОНОС АД

Кронос Дистрибюшън предлага следните услуги :

 

Търговия - разчита на екип от добре обучени търговски представители, които са в пряк контакт с клиентите и могат да предложат консултации по всички технически и организационни въпроси, да информират за естеството на продуктите, за начина им на излагане, да предлагат различни промоции, според целите и нуждите на търговския обект.

 

Дистрибуция - разполага със собствени логистични бази в най - големите български градове. Управлението се осъществява от централа в град София и осем регионални офиси и складове в цялата страна. Добре разгърнатата дистрибуторска мрежа и сработеният екип от търговски представители и шофьори позволяват гъвкави схеми за доставка на продуктите.

 

Мърчандайзинг - разполага с екип от квалифицирани мърчандайзери, които се грижат за доброто излагане и визия на продуктите на фирмата в търговските обекти. На тях клиентите могат да разчитат за подредба на стоката, според установената планограма на магазина, за актуални етикети и ценови табели, за следене на ротацията на продуктите и изтеглянето на тези с изтичащ срок на годност.

 

Промоции и дегустации - се провеждат, като се използват промо - екипи от професионално обучени атрактивни момичета и момчета.

 

Контакти

КРОНОС АД

София, р-н Сердика, ул. Малашевска № 8, Административна сграда, ет. 3
044666290, 044666666