BGRegistar.com

Кроност ООД - Автосервиз

Автосервиз

Автосервиз Кроност - гр. Плевен, ул. Българска авиация 20 - Специализиран сервиз за диагностика и ремонт на автомобили Renault и Dacia.

 

Предлага на клиентите си качествени и трайни решения на техните проблеми по ремонта на автомобилите, както и консултации за нови услуги и продукти.


Извършва инспекционен сервиз на определени км, който гарантира текущо техническата изправност на автомобила и безпроблемното функциониране на неговите системи.


Ползвайки официалния софтуер за диагностика и ремонт на Renault и Dacia, в автосервиза се извършва надеждна проверка на системите за сигурност и безопасност на автомобила.


При откриване на повреда или някаква неизправност на моторното превозно средство, в Автосервиз Кроност ще се погрижат за своевременното и отстране, гарантирайки бърз и качествен ремонт, извършен от квалифицирани специалисти.


Автосервизът извършва всякакви ремонти - на спирачна система, двигатели, ходова част на автомобили, в т. ч. регулиране на преден и заден мост, смяна на накладки, смяна на спирачни дискове и шарнини, амортисьори, пружини и носачи, смяна на масла и автодиагностика.


Обслужват се автомобили за смяна на консумативи - ангренажни и канални ремъци, ангренажни вериги, масла, филтри, свещи и други.


Оборудван с модерната техника, използвайки най-новите и добри технологии в сферата на автосервизното обслужване.


Влаганите при ремонта резервни части са с оригинално качество, ясен произход и гаранция при монтажа.


Разполага с екип от квалифицирани механици, опитни сервизни техници и автомонтьори, готови при нужда, да помогнат с консултация или съвет на клиентите.


Посредством предлаганите автосервизни услуги, Кроност се стреми да бъде в полза на своите клиенти, да задоволи техните потребности. Предлага качествени и трайни решения на техните проблеми по ремонта на автомобилите.

Контакти

Кроност ООД

Плевен, ул. Българска авиация 20
064835518, 064800073