BGRegistar.com

Кроност ООД - Автосервиз

автомобили, автосалон рено и дачия плевен, автосервиз рено и дачия плевен, автосервизно обслужване на автомобили дачия плевен, автосервизно обслужване на автомобили рено плевен, гаранционен сервиз на рено и дачия, дилърска мрежа на рено и дачия ловеч, дилърска мрежа на рено и дачия плевен, кроност оод, кроност плевен, магазин за авточасти дачия плевен, магазин за авточасти рено плевен, магазин за консумативи за дачия плевен, магазин за консумативи за рено плевен, оригинални резервни части за дачия плевен, оригинални резервни части за рено плевен, оторизиран дилър на renault и dacia ловеч, оторизиран дилър на renault и dacia плевен, оторизиран дилър на рено и дачия ловеч, оторизиран дилър на рено и дачия плевен, оторизиран представител на рено и дачия ловеч, оторизиран представител на рено и дачия плевен, представител на рено и дачия за ловеч и региона, представител на рено и дачия за плевен и региона , продажба на автомобили дачия плевен, продажба на автомобили рено плевен, пълна гама автомобили дачия плевен, пълна гама автомобили рено плевен, следгаранционен сервиз на рено и дачия плевен

Автосервиз

Автосервиз Кроност - гр. Плевен, ул. Българска авиация 20 - Специализиран сервиз за диагностика и ремонт на автомобили Renault и Dacia.

 

Предлага на клиентите си качествени и трайни решения на техните проблеми по ремонта на автомобилите, както и консултации за нови услуги и продукти.


Извършва инспекционен сервиз на определени км, който гарантира текущо техническата изправност на автомобила и безпроблемното функциониране на неговите системи.


Ползвайки официалния софтуер за диагностика и ремонт на Renault и Dacia, в автосервиза се извършва надеждна проверка на системите за сигурност и безопасност на автомобила.


При откриване на повреда или някаква неизправност на моторното превозно средство, в Автосервиз Кроност ще се погрижат за своевременното ѝ отстраняване, гарантирайки бърз и качествен ремонт, извършен от квалифицирани специалисти.


Автосервизът извършва всякакви ремонти - на спирачна система, двигатели, ходова част на автомобили, в т. ч. регулиране на преден и заден мост, смяна на накладки, смяна на спирачни дискове и шарнини, амортисьори, пружини и носачи, смяна на масла и автодиагностика.


Обслужват се автомобили за смяна на консумативи - ангренажни и канални ремъци, ангренажни вериги, масла, филтри, свещи и други.


Оборудван с модерната техника, използвайки най-новите и добри технологии в сферата на автосервизното обслужване.


Влаганите при ремонта резервни части са с оригинално качество, ясен произход и гаранция при монтажа.


Разполага с екип от квалифицирани механици, опитни сервизни техници и автомонтьори, готови при нужда, да помогнат с консултация или съвет на клиентите.


Посредством предлаганите автосервизни услуги, Кроност се стреми да бъде в полза на своите клиенти, да задоволи техните потребности. Предлага качествени и трайни решения на техните проблеми по ремонта на автомобилите.

Контакти

КРОНОСТ ООД

Плевен, ул. Българска авиация 20
064800073, 064835518, 064800096
0884224810, 0885324585