BGRegistar.com

Кроност ООД

автомобили, автосалон рено и дачия плевен, автосервиз рено и дачия плевен, автосервизно обслужване на автомобили дачия плевен, автосервизно обслужване на автомобили рено плевен, гаранционен сервиз на рено и дачия, дилърска мрежа на рено и дачия ловеч, дилърска мрежа на рено и дачия плевен, кроност оод, кроност плевен, магазин за авточасти дачия плевен, магазин за авточасти рено плевен, магазин за консумативи за дачия плевен, магазин за консумативи за рено плевен, оригинални резервни части за дачия плевен, оригинални резервни части за рено плевен, оторизиран дилър на renault и dacia ловеч, оторизиран дилър на renault и dacia плевен, оторизиран дилър на рено и дачия ловеч, оторизиран дилър на рено и дачия плевен, оторизиран представител на рено и дачия ловеч, оторизиран представител на рено и дачия плевен, представител на рено и дачия за ловеч и региона, представител на рено и дачия за плевен и региона , продажба на автомобили дачия плевен, продажба на автомобили рено плевен, пълна гама автомобили дачия плевен, пълна гама автомобили рено плевен, следгаранционен сервиз на рено и дачия плевен

Информация

Кроност ООД

 

Кроност ООД е съвременна, пазарно ориентирана компания със седалище град Плевен, ул. Българска авиация 20.

 

Развива своята дейност в областта на автомобилите.

 

Оторизиран дилър на Renault и Dacia за област Ловеч и Плевен.

 

Изборът на партньори, представители на новата дилърска мрежа на Рено и Дачия, стартира през 2005 година в съответствие с Европейските норми, регулиращи дистрибуцията на нови автомобили. Рено Нисан България управлява напълно функционираща дилърска мрежа, която осъществявa продажбите и сервизното обслужване на тези автомобилите.

 

През 2006 година дилърските представители за Рено са петнадесет, а за Дачия четиринадесет дилъра в най - големите градове в страната.

 

Кроност ООД като оторизиран представител на Renault и Dacia за Плевен и Ловеч предлага пълната гама от  автомобили на двете марки.

 

Екипът на Автосалон Кронос се състои от професионалисти, които с готовност ще окажат помощ при избора на автомобил, при въпроси за поддръжката и особеностите на избрания модел.

 

 

Разполага с автосервиз, който е с 10 работни поста, 8 бр. крикове, диагностична апаратура от най – ново поколение, приемна, офиси и паркинг. Предлага автосервизно обслужване на автомобили Рено и Дачия, гаранционен и следгаранционен сервиз. 

 

Кроност ООД притежава склад и магазин за авточасти, където се предлагат нови оригинални резервни части и консумативи.

 

През 2013 година Кроност ООД - Плевен спечели Грамота за представяне на високотехнологични продукти за модела Renault Captur, и като универсален семеен автомобил Dacia Logan MCV на поредното 17-то специализирано издание на Партньори на колела - 2013.

 

Кроност ООД e компания изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поемайки дългия път към успеха.

 

Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори е сред водещите компании на българския пазар.

 

Кроност ООД e име превърнало се в запазена марка - синоним на висококомпетентно и качествено обслужване.

Контакти

КРОНОСТ ООД

Плевен, ул. Българска авиация 20
064800073, 064835518, 064800096
0884224810, 0885324585