BGRegistar.com

КРОНОСТ ООД

Информация

КРОНОСТ ООД

Кроност ООД е фирма със седалище град Плевен, ул. Българска авиация 20.

 

Развива своята дейност в областта на авто услугите.

 

Оторизиран дилър на Renault и Dacia за Плевен и региона.

 

Изборът на партньори, представители на новата дилърска мрежа на Рено и Дачия, стартира през 2005 гопдина в съответствие с Европейските норми, регулиращи дистрибуцията на нови автомобили. Рено Нисан България управлява напълно функционираща дилърска мрежа, която осъществявa продажбите и сервизното обслужване на тези автомобилите.

 

През 2006 година дилърските представители за Рено са петнадесет, а за Дачия четиринадесет дилъра в най - големите градове в страната.

 

Кроност ООД като оторизиран представител на Renault и Dacia за Плевен и региона предлага пълнта гама от автомобили на двете марки.

 

Разполага с автосервиз и магазин за авточасти. Предлага автосервизно обслужване на автомобили Рено и Дачия, гаранционен и следгаранционен сервиз, оригинални резервни части.

 

През 2013 година Кроност ООД - Плевен спечели Грамота за представяне на високотехнологични продукти за модела Renault Captur, и като универсален семеен автомобил Dacia Logan MCV на поредното 17-то специализирано издание на Партньори на колела - 2013.

 

Контакти

КРОНОСТ ООД

Плевен, ул. Българска авиация 20
064835518, 064800073