BGRegistar.com

Кроност ООД

Информация

Кроност ООД

Кроност ООД - Оторизиран дилър на Renault и Dacia

Кроност ООД е съвременна, пазарно ориентирана компания със седалище град Плевен, ул. Българска авиация 20.

 

Развива своята дейност в областта на авто услугите.

 

Оторизиран дилър на Renault и Dacia за Плевен и региона.

 

Изборът на партньори, представители на новата дилърска мрежа на Рено и Дачия, стартира през 2005 гопдина в съответствие с Европейските норми, регулиращи дистрибуцията на нови автомобили. Рено Нисан България управлява напълно функционираща дилърска мрежа, която осъществявa продажбите и сервизното обслужване на тези автомобилите.

 

През 2006 година дилърските представители за Рено са петнадесет, а за Дачия четиринадесет дилъра в най - големите градове в страната.

 

Кроност ООД като оторизиран представител на Renault и Dacia за Плевен и региона предлага пълнта гама от автомобили на двете марки.

 

Екипът на Автосалон Кронос се състои от професионалисти, които с готовност ще окажат помощ при избора на автомобил, при въпроси за поддръжката и особеностите на избрания модел.

 

Кроност ООД e компания изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поемайки дългия път към успеха.

 

Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори е сред водещите компании на българския пазар.

 

Разполага с автосервиз и магазин за авточасти. Предлага автосервизно обслужване на автомобили Рено и Дачия, гаранционен и следгаранционен сервиз, оригинални резервни части.

 

През 2013 година Кроност ООД - Плевен спечели Грамота за представяне на високотехнологични продукти за модела Renault Captur, и като универсален семеен автомобил Dacia Logan MCV на поредното 17-то специализирано издание на Партньори на колела - 2013.

 

Кроност ООД e име превърнало се в запазена марка - синоним на висококомпетентно и качествено обслужване.

Контакти

КРОНОСТ ООД

Плевен, ул. Българска авиация 20
064835518, 064800073