BGRegistar.com

Криейт Строй ЕООД

армировъчни работи за високо и ниско строителство, армировъчни работи за жилищно строителство, изграждане на кофражни системи от ново поколение, изграждане на модерни кофражни системи, изработка на качестени арматурни заготовки, коректна строителна фирма за груб строеж софия, кофражни работи за високо и ниско строителство, кофражни работи за жилищно строителство, кофражни работи за промишлено строителство, кофражни работи със системи от ново поколение, криейт строй, криейт строй еоод, монтаж на качествени арматурни заготовки, сигурна строителна фирма за груб строеж, укрепване на кофражни системи от ново поколение, укрепване на модерни кофражни системи, фирма за извозване на земни маси софия, фирма за качествени изкопни работи, фирма за качествено полагане на армировка, фирма за качествено укрепване на изкопи и сгради, фирма с опит в грубия строеж софия

Информация

Информация

Криейт Строй ЕООД е компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в строителния бизнес, утвърдила и наложила се с име на надежден и коректен партньор.

 

Реализира проекти в сферата на строителството, включващо жилищни, търговски и обществени сгради в етапа на груб строеж, както и довършителни и ремонтни дейности на обекти.


Разполага със собствен екип от опитни, компетентни и амбициозни инженерно-технически кадри - строителни инженери, строителни техници, работни групи и строителна механизация, с което осигурява максимално кратки срокове, високо качество и прецизност на изпълняваните строителни дейности.


Криейт Строй успява да оптимизира професионалния опит на мениджмънта и квалификацията на своите служители, заемайки лидерска позиция в строителния сектор.


Член е на Камарата на строителите в България във всички строителни групи, покриващи нормативните изисквания за всички видове строителни дейности.


Притежава богато портфолио от реализирани строителни обекти, което е показателно за безупречната репутация, изградена с труд и постоянство.


Криейт Строй следи развитието на пазара, като се стреми да отговаря на високите изисквания на своите клиенти, да обхване максимално различния спектър на строителния бизнес. Своевременните инвестиции дават нов облик на фирмата и отварят нови перспективи за развитие.

 

Контакти

Криейт Строй ЕООД

София, ул. Ефрем Чучков 1
0886742305