BGRegistar.com

Кребс ЕООД

Информация

Кребс ЕООД

Кребс ЕООД е българска компания със седалище град Шумен.

 

Развива дейност в областта на търговията на едро и дребно с обувки, маратонки, кожени изделия и аксесоари.


В магазините на Търговска верига КРЕБС може да намерите и страхотни модели на немските марки Rieker, Caprice, Marco Tozzi, ARA, S’Oliver, Jana еталон за качествени обувки с висока устойчивост. Тези брандове са на челни позиции сред европейските производители на обувки, благодарение на типичната немска педантичност във всеки един етап при създаването на продукта - от дизайнерското студио до производствените помещения и разпространителската мрежа.

 

 


КРЕБС-Шумен е официален представител на италианската марка дишащи обувки GEOX. Те са произведени по патентована технология от качествени, водоустойчиви и дишащи материи, така че да осигурят комфорт и перфектен микроклимат за краката.


Търговска верига Кребс разполага със следните обекти:

В гр. Шумен, ул.Хан Омуртаг 4 - Магазин - OUTLET
и в гр.  Варна - магазин “G-SHOES’' в ДЕЛТА ГАЛЕРИЯ МОЛ , гр. Варна, бул. Сливница 185.
.


Търговска верига Кребс предлага голямо разнообразие от детски, дамски и мъжки обувки, спортни обувки, маратонки, ботуши, пантофи, чехли, джапанки и чанти с високо качество и гарантиран произход.

 


КРЕБС се е наложила посредством високото качество и богата гама на предлагани продукти с утвърдени марки.


При необходимост, клиентите могат да се възползват от безплатна консултация, предоставена от добре обучените продавач - консултанти, с богат опит в търговията на чанти и обувки.


КРЕБС се стреми да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение. Печелейки тяхното доверие, компанията гарантира качество и надеждност на предлаганите стоки.

 


В магазина на търговска верига КРЕБС в Шумен ще откриете още голямо разнообразие на дамски, мъжки и детски обувки на световноизвестни марки, като Remonte, Marco Tozzi, s.Oliver, Jana, Caprice и други с до 70% намаление на минали колекции.

 

Магазинът работи всеки делничен ден от 9.30 до 18.00 ч. всеки делничен ден и събота от 10,00 до 13,30 ч.


Големи намаления може да намерите и на сайта gshoes.bg.


В обекта си в гр.Шумен, ул.Хан Омуртаг 4 , КРЕБС-Шумен предлага съвсем нова услуга за град Шумен- анализ на ходилата и изработване на ортопедични стелки Foot balance.


КРЕБС-Шумен разполага със специалната машина FootBalance, благодарение на която се изработват 100% индивидуални ортопедични стелки, персонално за всеки крак. Услугата е подходяща за хора от всякаква възраст и с различно здравословно състояние. Чрез стелките FootBalance могат да се разрешат проблеми като болки при растеж, гръбначни изкривявания, плоскостъпие.

 

 

 

Записванията стават на телефони: 054 830 066 или 0878 104 930.

 

 

 

 

Контакти

КРЕБС ЕООД

Шумен, бул. Славянски № 16
054830066
0888206200
054830066