BGRegistar.com

Креативо ЕООД

creativo, hr фирми софия, временна работа, европейската стратегия за заетостта, експерти, квалификация, консултиране, креативен посредик за намиране на работа, креативо, креативо еоод, креативо софия, наемане на работа, обучения, организиране на тренинг програми, подбор на персонал, посредник за намиране на работа, посредник за подбор на персонал софия, посредник на търсещите работа в софия, посредничество, посредничество при наемане на работа, постоянна работа, почасова заетост, прдпочитана фирма за подбор на персонал софия, препоръчана фирма за подбор на персонал софия, провеждане на тренинг програми, специалисти, тренинги, трудова заетост, управление на човешки ресурси софия, фирма за подбор на персонал, фирма за подбор на персонал софия, фирма за човешки ресурси софия, фирма организтаор на тренинг програми, фирма посредик за намиране на работа, фирма посредник на търсещите работа в софия, човешки ресурси софия

Информация

Креативо ЕООД

Креативо ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специализирана в предлагане на услуги, пряко свързани с пазара на труда в България, както и с организирането и провеждането на тренинг програми.

 

Утвърдена и наложила се фирма за подбор на персонал, която се стреми да отговори на търсенето на своите клиентите и партньори и максимално да ги улесни, предлагайки решения за всеки.

 

Предлага услуги отговарящи на пазарните изисквания за конкурентноспособност и ефективност на отделните участници на трудовия пазар.

 

Стабилно стъпила на трудовия пазар, Креативо се стреми да открие пресечната точка между търсещите и предлагащите работа с ежедневна актуализация на своята база данни. При интерес от страна на работодатели се подбират кандидатури след селектирането им на базата на разработена в практиката система за подбор на персонал.

 

Защитава максимално интересите както на работодателите, така и на кандидатите за работа. Всеки от желаещите да намери работа или да потърси по-добра може да се включи в базата данни на фирмата напълно безплатно. Компанията прилага всички законови средства, за да защити правата на кандидатстващите за работа.

 

Компанията има възможност да разработи и успешно да се включи в подходящите за нейната дейност програми за развитие на човешките ресурси, финансирани от Европейския съюз.

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност. Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Креативо се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Компанията се представлява от г-жа Теодорова Михалева в качеството на Управител.

 

ЛИЦЕНЗ

 

Фирмата притежава Лиценз за посредническа дейност по наемане на работа в Република България № 2167 от 09.12.2016 година.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакти

Креативо ЕООД

София, ул. Георг Вашингтон 45
029836343
0878283021, 0878283022, 0878283023
029836343