BGRegistar.com

Креативо ЕООД

Информация

Креативо ЕООД

Креативо ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания със седалище град София.

 

Специализирана в предлагане на услуги, пряко свързани с пазара на труда в България, както и с организирането и провеждането на тренинг програми.

 

Още от основаването си, се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

Утвърдена фирма за подбор на персонал. Предлаганите от компанията услуги са отговор на пазарните изисквания за конкурентноспособност и ефективност на отделните участници на трудовия пазар.

 

В своята работа Креативо се стреми да открие пресечната точка между търсещите и предлагащите работа с ежедневна актуализация на своята база данни. При интерес от страна на работодатели се подбират кандидатури след селектирането им на базата на разработена в практиката система за подбор на персонал.

 

Креативо защитава максимално интересите както на работодателите, така и на кандидатите за работа. Всеки от желаещите да намери работа или да потърси по-добра може да се включи в базата данни на фирмата напълно безплатно. Компанията прилага всички законови средства, за да защити правата на кандидатстващите за работа.

 

Компанията има възможност да разработи и успешно да се включи в подходящите за нейната дейност програми за развитие на човешките ресурси, финансирани от Европейския съюз.

 

Креативо широко е стъпила на пазара и се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Креативо се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Компанията се представлява от г-жа Теодорова Михалева в качеството на Управител.

 

 

ЛИЦЕНЗ

 

Фирмата притежава Лиценз за посредническа дейност по наемане на работа в Република България № 121 от 14.05.2015 година - валиден до 14.05.2020 година. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакти

Креативо ЕООД

София, ул. Георг Вашингтон 45
029836343
0878283021, 0878283022, 0878283023
029836343