BGRegistar.com

КРЕАТИВО ЕООД

Информация

КРЕАТИВО ЕООД

КРЕАТИВО ЕООД е фирма със седалище град София, която предлага услуги, пряко свързани с пазара на труда в България, както и с организирането и провеждането на тренинг програми.

 

Утвърдена фирма за подбор на персонал. Предлаганите от фирмата услуги са отговор на пазарните изисквания за конкурентноспособност и ефективност на отделните участници на трудовия пазар.

 

 

В своята работа Креативо ЕООД се стреми да открие пресечната точка между търсещите и предлагащите работа с ежедневна актуализация на своята база данни. При интерес от страна на работодатели се подбират кандидатури след селектирането им на базата на разработена в практиката система за подбор на персонал.

 


КРЕАТИВО ЕООД защитава максимално интересите както на работодателите, така и на кандидатите за работа. Всеки от желаещите да намери работа или да потърси по-добра може да се включи в базата данни на фирмата напълно безплатно. Компанията прилага всички законови средства, за да защити правата на кандидатстващите за работа.

 


Креативо ЕООД има възможност да разработи и успешно да се включи в подходящите за нейната дейност програми за развитие на човешките ресурси, финансирани от Европейския съюз.

 

 

ЛИЦЕНЗ

 

Фирмата притежава Лиценз за посредническа дейност по наемане на работа в Република България № 121 от 14.05.2015 година - валиден до 14.05.2020 година. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакти

КРЕАТИВО ЕООД

София, ул. Георг Вашингтон 45
029836343
029836343