BGRegistar.com

КРАМА 2007 ЕООД

Информация

КРАМА 2007 ЕООД

крама 2007 еоод КРАМА 2007 ЕООД е дружество, създадено през 2007 година и е специализирано в производството на бамбукови щори. Дейността му е свързана с изработката и предлагането на българския пазар на нов, екологичен продукт с изключителни качества.

 

В България нашата фирма е създала технологична база за изработване на щори според индивидуалните изисквания на всеки клиент.

 

Готовият материал за производството на щори КРАМА се внася от Китай, където има най-благоприятни условия за отглеждане на бамбук.

 

Стремим се да постигнем максимално качество, както на производство, така и на обслужване. За нас е предизвикателство да отговорим на всеки вкус.

 

бамбукови щориБамбуковите щори „КРАМА” се отличават със своето изящество и лекота, което ги прави желана част от интериора.

 

Нашите щори са с гладка повърхност, в естествени цветове и са лесни за почистване. Те са за хора с вкус, които ценят качествените продукти и държат на индивидуалността си. Изработват се както със стандартни размери, така и по поръчка и се предлагат в пет разцветки.

 

Когато се говори за бамбукови щори, си представяме изделие, изработено от пръчици, свързани с шнур. Щори КРАМА всъщност много приличат на традиционните алуминиеви с разликата, че ламелите са от бамбукови плоскости. Те са изключително качествен, екологичен продукт от естествен материал, който, освен всичко останало, създава неповторим уют в дома или офиса.

Контакти

КРАМА 2007 ЕООД

София, Хемус No 61, вх. А, ет. 1, ап. 1
0885931868