BGRegistar.com

КОЦАН ООД

Информация

КОЦАН ООД

Коцан ООД е създадена през 1996 година със седалище Велинград.

 

Първоначално започва да търгува с течни горива.

 

От 2002 година фирмата разширява своята дейност в областта на услугите с производство и монтаж на алуминиева дограма, сенници от поликарбонат и гаражни врати.

 

След окончателното завършване на производствените помещения, Коцан ООД започва производство на РVС дограма.

 

Насочва се към цялостно задоволяване нуждите на своите клиенти, започвайки изграждане на слънчеви системи за топла вода, парни инсталации, производство и монтаж на вътрешни интериорни врати.

 

Коцан ООД произвежда и предлага :

 

СЛЪНЧЕВИ СИСТЕМИ - Въздушни слънчеви колектори - идеални за вили, къщи, хотели, спортни зали, гаражи, мазета, тавани, каравани, производствени помещения, хижи - без нужда от електрозахранване. Въздушния слънчев колектор вкарва в помещението свеж, топъл и сух въздух.

Слънчеви термални системи - използване на слънчевата енергия за топла вода и отопление е интелигентен начин за спестяване на разходи и опазване на околната среда.

 

Фотоволтаични системи - фотоволтаични инсталации, които преобразуват слънчева енергия в електричество.

 

Хибридни слънчеви системи - представлява система от Слънчев колектор за топла вода. Системата позволява при наличие на изградена отоплителна система на твърдо или течно гориво да подпомага чрез конвектори или радиатори отоплението на помещенията при слънчево време.

 

АЛУМИНИЕВА И PVC ДОГРАМА - четири, пет и шест камерните профили гарантират надеждна топло и шумоизолация, нисък разходи за отопление, висока устойчивост и стабилност. Дограмата е предпочитана, заради своята дълготрайност и евтина поддръжка.

 

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ - Интериорните врати са основен елемент за постигане на стил и красиво излъчване на Вашия дом или офис. Те са елемент от обзавеждането, където всеки може да прояви собствения си вкус, практичност и изобретателност.

 

ГАРАЖНИ ВРАТИ - с термопанел, с метална плетка, с плътен метален ламел.

 

СЕННИЦИ И ТЕНТИ - поликарбонатни сенници и тенти - класически, кабрио - ветрилообразни, с чупещо рамо, вертикални и ветроупорни, широкоплощни и перго - тента.

 

ПАРАПАТИ - метални и алуминиеви - подходящи за тераси и стълбища.

 

ОТОПЛЕНИЕ - фирмата изгражда отоплителни инсталации с котли на твърдо гориво и пелети.

 

Коцан ООД предлага следните услуги :


ИЗКОПНИ УСЛУГИ с мини багер - прокопава канали за полагане на кабели, водопроводи и огради, извозва изкопания материал със собствен мини самосвал.


ЕЛЕКТРОМОНТАЖНИ УСЛУГИ.


УСЛУГИ С АВТОВИШКА - работна височина 16 метра и електро изолиран кош. Извършва различни височинни монтажи от квалифицирани специалисти, рязане на опасни клони от дървета, поддръжка и оформяне корони на дървета с вишка, събаряне на комини, мазилки, къщи, къртене на бетон, измиване на стъклени фасади, сгради, светещи реклами, табели, винили, билбордове, отпушване на улуци и водостоци, направа и монтаж на рекламни конструкции, боядисване на сгради, фасади, балкони, стълбове, огради, водостоци и улуци, саниране на всякакви сгради, къщи, апартаменти, поставяне на външна и вътрешна мазилка, подмазване на фуги и прозорци, направа и монтаж на стълбове за осветление.


Търговия с течни горива с максимално високо качество.


Коцан ООД се стреми към постоянно обновяване на продуктовата гама, с цел задоволяване на потребителското търсене и нужди на пазара.

 

Контакти

КОЦАН

Велинград, ул. Пионерска 48 А
035950800
0887557170, 0878147899