BGRegistar.com

Кохинор Класик ООД

богат избор на художествена литература сливен, всичко за ученика в книжарница в сливен, всичко за ученика в книжарница кохинор сливен, езикови помагала книжарница сливен, канцеларски материали и офис консумативи сливен, канцеларски материали и формуляри сливен, книги за деца и юноши сливен, книжарница кохинор, книжарница кохинор сливен, книжки за малки и големи сливен, кохинор класик, кохинор класик оод, кохинор класик сливен, любими приказки и романи сливен, образователни игри и езиковите помагала сливен, пособия и офис консумативи сливен, предпочитана книжарница сливен, препоръчана книжарница в град сливен, продажба на учебници и учебни помагала сливен, разнообразни ученически пособия сливен, учебно помощна литература град сливен, ученически пособия и офис аксесоари сливен, ученически пособия на конкурентни цени сливен

Информация

Информация

Кохинор Класик ООД е фирма със седалище град Сливен, ул. Йордан Кювлиев № 5.

 

Развива своята дейност в областта на търговията и услугите.

 

Кохинор Класик ООД предлага в своята книжарница богат асортимент от художествена и специализирана литература, канцеларски материали, ученически пособия и формуляри.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки голямо разнообразие от книги в областта на художествената литература, българската и световна история, психология и редица заглавия на български и чужди автори.

 

В книжарницата се предлагат справочници по математика, български език и литература, голямо разнообразие от художествена, справочна, научнопопулярна и учебна литература, енциклопедии, четива, илюстровани издания, книжки за най - малките, канцеларски материали и образователни игри.

 

Наред с езиковите помагала за малки и големи, в книжарницата ще намерите книги за деца и юноши, ще откриете избрани световни и български заглавия на любими приказки, романи, книги - енциклопедии, детски игри и необходимите Ви ученически пособия и офис аксесоари.

 

Разширявайки постоянно асортимента си, Кохинор Класик ООД се развива и продължава да изненадва своите многобройни клиенти с конкурентни цени и голямо разнообразие на предлагани стоки.


От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Държи на коректността, бързо обслужване и качество на предлаганите стоки.

 

Кохинор Класик ООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


В книжарница Кохинор клиентите получават квалифицирани и компетенти консултации.

 


Книжарница Кохинор

 

Адрес: Сливен, ул. Йордан Кювлиев № 5
e-mail: ivabojkova@mail.bg
тел: 0876622342
  

Контакти

Кохинор Класик ООД

Сливен, ул. Йордан Кювлиев 5
0876622342