BGRegistar.com

Коутс България ЕООД

Информация

Коутс България ЕООД

Коутс България ЕООД - шевни и бродерийни конци, ципове и лепящи ленти и материали

 

Коутс България ЕООД е учредена и старита дейност през 1993 година със седалище и адрес на управление в град София.

 

Българското дружество е част от световното семейство на групата Коутс, основана преди повече от двеста и петдесет години, с пазарно присъствие в над сто и петдесет държави и собствени производствени центрове в над шестдесет и шест страни.

 

Динамичното и развитие се дължи на голямото старание, усърдна работа и стремеж на амбициозното ръководство за предлагане на най - доброто обслужване на клиентите, предоставяйки им над 20 000 артикула в двете си основни направления - Индустрия и Ръкоделие.

 

Продуктите за ръкоделие са приоритет за групата Коутс и в тази връзка Коутс България развива това направление като представител на компания, която е световен лидер в областта продуктите за текстилни занаяти с признати търговски марки, опит в дистрибуцията, технологиите и екипи от квалифицирани специалисти по целия свят.

 

Мотото на компанията е: „СВЪРЗВАМЕ ТАЛАНТИТЕ, ТЕКСТИЛА И ТЕХНОЛОГИИТЕ за един по-добър и по-устойчив Свят“!

 

Фирмата предлага конци - шевни и бродерийни, ципове, светлоотразителни ленти и материали, лепящи ленти - мека и твърда части, включително повечето от тях и трудногорими. Изпълнявайки амбициозната глобална програма за опазване на околната среда, вече преобладаващата част от продуктите са изработени от рециклирани суровини или материали с органичен произход като памук, лиосел.

 

Компанията владее над 22% от световния пазар на конци. От 2002 година Коутс започна производство на индустриални шевни конци в град София.

 

Продуктите на Коутс, притежават сертификат Еко - Текс 100 за безвредност и гаранция за качество, GRS, както за системи за управление на качеството ISO.“

 

 

Контакти

Коутс България ЕООД

София, бул. Цариградско шосе, 7-ми км
029767744, 029767742, 029767743, 029767715