BGRegistar.com

Коутс България ЕООД

информация

Коутс България ЕООД

Коутс България ЕООД

 

Коутс България ЕООД е учредена през 1993 год. със седалище град София.

 

Българското дружество е част от световното семейство на групата Коутс, основана преди двеста и петдесет години, с пазарно присъствие в сто и петдесет държави и собствени производствени центрове в над шестдесет и шест страни.

 

Коутс България е представител на компания, световен лидер в областта, предлагаща продуктите за ръкоделие с признати търговски марки, опит в дистрибуцията, технологиите и екипи от квалифицирани специалисти по целия свят.

 

Коутс България предлага над 10 000 артикула в двете си основни направления - Индустрия и Ръкоделие.

 

В направление Индустрия, фирмата предлага - конци - шевни и бродерийни, ципове, копчета, подлепващи материали, машинни игли, ножици и креди.

 

В направление Ръкоделие, фирмата предлага - конци за ръчна бродерия, щампирани гоблени и комплекти за бродерия, основи за бродерия, жакардови покривки и тишлайфери, декоративни ленти за бродерия, конци за плетене на една кука, прежди, конци за надомен шев и конци със специализирано предназначение, метална галантерия, аксесоари и инструменти за плетене.

 

Kомпанията владее над 22% от световния пазар на конци. От 2002 година Коутс започна производство на индустриални шевни конци в град София.

 

Продуктите на Коутс, притежават сертификат Еко - Текс 100 за безвредност и гаранция за качество.

 

Коутс България предлага качествено и бързо обслужване и технически консултации.

 

Контакти

Коутс България ЕООД

София, ул. Магнаурска школа № 7
029767749, 029767772
029767721